Основним трендом у кондитерській випічці є насолода
Випічка відноситься до продуктів без яких не може обійтись жодна трапеза. «Хліб – усьому голова» традиційний для України вислів, в якому захована мудрість віків . І хоч хліб – це не тренд, у категорії «випічка» сформувались свої модні смаки.
Основним трендом у кондитерській випічці є насолода. Компанія «Аграна Фрут Україна» розробила великий асортимент фруктових джемів, наповнювачів, напівфабрикатів для урізноманітнення та прикрашання кондитерських виробів. Фрукти в гелі з великим вмістом фруктів стануть гарним доповненням та прикрасою для тістечок, відкритих пирогів, тартів, віденських вафель та млинців. Наповнювачі мають блискучу та апетитну поверхню, яскравий фруктовий смак. Такий виріб на поличках супермаркетів додасть стимулу у здійсненні покупки. Соковита вишня, яскрава червона смородина, ароматне яблуко, екзотичні ківі та ананас не залишать байдужими наших споживачів.
На чому ж, в основному, зосереджений сучасний покупець?
За статистикою натуральність та традиційний домашній смак – має суттєвий вплив на споживача. Майже кожна господиня може самостійно випекти тортик - кексик за власними рецептами, з простих та відомих інгредієнтів, тож якість випічки, що потрапляє на стіл із кондитерського магазину повинна відповідати звичному та улюбленому «матусиному» смаку. «Аграна Фрут Україна» пропонує чудові натуральні фруктові продукти, що складаються лише з двох компонентів – фрукти та цукор. Наповнювач «Фрукти в сиропі» представлені лінійкою з трьох традиційних смаків – полуниці, вишні та яблука. Такі наповнювачі стануть неперевершеним закінченням кулінарного шедевру – як у смаковому сенсі, так і візуальному – гарний шматочок, натуральний колір та смак довершать будь яке тістечко чи тортик.
Французька випічка в Україні представлена круасанами, американська - донатсами Для даних продуктів ми також маємо гарну пропозицію – шоколад та карамель на жировій основі – повнота смаку забезпечена!
Виробники смаколиків знають, що термостабільність наповнювача вельми важлива для такого виду випічки як печиво з відсадкою, листкові пироги чи заморожені напівфабрикати. Розробники Аграна Фрут Україна створили наповнювачі, що витримують температуру більше ніж 220˚ та шокове заморожування до чи після випікання. Асортимент представлений як екзотичними смаками так і автентичними фруктами та ягодами.
Джеми, а-ля варення домашнє, може бути будь-якої консистенції – як від згущеної жельованої маси перетертих фруктів і ягід так і до цілих ягід і шматочків «Фруктів в сиропі». Такий продукт має широкий асортимент та користується попитом у виробників печива та здоби.
На сьогоднішній день Аграна Фрут Україна має можливість пакувати наповнювачі для реалізації у наступні види упаковки:
Пластикові відра - 5, 10 та 20 кг;
Асептичні мішки в гофрокоробі по 2 кг або 25 кг (bag-in-box)
Новий вид пакування - пакет 2 кг. Дуже зручний у використанні - можна використовувати як готовий наповнений фруктовою начинкою кондитерський мішок для декорування виробів та відсадки наповнювачів.
Завжди раді співробітництву і відкриті для нових, цікавих проектів.
Едуард Андрієвський - менеджер з продажу напрямок випічка +38(067)4321324
Бевз Олег - спеціаліст відділу продажів +38(0432)553 684
Матяш Ірина - спеціаліст відділу продажів +38(0432)553 593
Сайт компанії: |
Раздел: Статті >
Коментарі
Ваш коментар буде першим.Додати коментар