01 липня 2019

«МЕТРО Кеш енд Кері Україна» вдруге долучається до ініціативи #БезПоліетилену у Львові

«МЕТРО Кеш енд Кері Україна» вдруге долучається до ініціативи #БезПоліетилену у Львові
1557

Обидва ТЦ METRO у Львові (вул. Городоцька, 300, та вул. Джорджа Вашингтона, 8-Г) вдруге долучилися до міської просвітницької кампанії «Без поліетилену», що проводиться громадською організацією «Zero Waste Львів» за підтримки Львівської міської ради. Про це повідмоляє TradeMaster.UA з посиланням на прес-реліз компанії.

1-3 липня у Львові відбудеться завершальний етап просвітницької кампанії «Без поліетилену», в рамках якого заплановано ряд просвітницьких та інформаційних заходів для популяризації відповідального споживання ресурсів та зменшення використання поліетиленового пакування. Протягом цих днів у двох торговельних центрах METRO у Львові у відділах вагових товарів всі безкоштовні поліетиленові пакети-майки будуть вилучені з вільного доступу. Натомість, у відділах випічки, хліба та вагових цукерок всі поліетиленові пакети будуть замінені на паперові, а також клієнтам пропонуватимуться щипці замість одноразових рукавичок.

Окрім цього, 3 липня «МЕТРО Кеш енд Кері Україна» долучиться до загальнонаціональної кампанії з нагоди Міжнародного дня відмови від поліетиленових пакетів та задля популяризації екологічних рішень зробить їх ще доступнішими. Покупцям мережі у Львові пропонуватиметься альтернатива – господарські сумки та багаторазові торбинки за вигідними цінами. Багаторазову господарську сумку клієнти зможуть придбати 3 липня 2019 року за ціною 9.90 грн. з ПДВ (обмеження – максимум 3 одиниці), а на багаторазові торбинки діятиме акція – купи 6 за ціною 5.

Читайте також: Для отдыхающих на пляжах придумали плавающие бокалы

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також