25 червня 2020

Запуск другої інноваційної точки продажу Ашан Pick Up Point у ЖК Комфорт Таун

Запуск другої інноваційної точки продажу Ашан Pick Up Point у ЖК Комфорт Таун
2360

17 січня 2020 відбулося відкриття першої точки продажу ultra-proximity - Ашан Pick Up Point. Це найменший формат мережі – близько 50 кв. м, 600 - 1200 референцій. Ритейлер залишився задоволений результатом роботи концептуstreet, повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на пресс-реліз компанії.

Тож 25 червня відкрився другий Ашан Pick Up Point – на цей раз у концепті residence, він розташований у ЖК Комфорт Таун.

Задача  формату не змінилася  залучення нових клієнтів, поширення та впізнаваність бренду Ашан -  розповсюдження програми лояльності, інформування про наші послуги та переваги.

Однак основною відмінністю є асортиментне наповнення. На Почайній прохідне місце з великим потоком людей, які по дорозі можуть придбати здоровий перекус, випити натуральну каву перед роботою чи у перерві - це концепт street, тоді як у ЖК Комфорт Таун – концепт residence. Pick Up Point розташований у житловому комплексі, де багато молодих сімей, тож пропозиція доповнена -  є товари для малечі та іграшки,  широкий  вибір товарів марки Ашан – локальних та імпортованих з різних куточків світу, косметичні засоби від нашого бренду Cosmia,  без глютенова та біо продукція, широка фреш-категорія – молочні вироби, сири та ковбаси, фрукти та овочі, лінійка хот-догів, адже магазин розташований у жвавій зоні відпочинку. Загалом асортимент складає понад 1000 позицій. 

Акцент  залишається на швидкості та якості обслуговування, максимально зручному сервісі, поєднанні офлайн та онлайн - можливість забрати товар безпосередньо в Ашан Pick Up Point.

Основні інновації та сервіси Ашан Pick Up Point у ЖК Комфорт Таун:

-      доставка до квартири через партнерські сервіси Glovo та Raketa

-      pick up зона - починаючи з липня клієнт зможе замовляти онлайн, де і коли йому зручно, та потім швидко забирати товари безпосередньо у своєму домі

-      облаштована зона для кава-брейку  - можливість випити чашку запашної кави, скуштувати хот-дог або ж зарядити смартфон

-      каса самообслуговування (а також звичайна каса)

-      гнучкість та ротація асортименту - можливість швидко адаптувати асортимент під потреби клієнтів, адже логістика здійснюється напряму з гіпермаркету Ашан, що розташований поруч.

Читайте також: Запуск інноваційного формату Ашан Pick Up Point

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також