23 вересня 2021

ТОВ «ПроКейр» - новий учасник Асоціації «Парфумерія та Косметика України»

ТОВ «ПроКейр» - новий учасник Асоціації «Парфумерія та Косметика України»
1378

Компанія ProCare стала учасником Асоціації «Парфумерія та Косметика України» - добровільного об’єднання підприємств та структур парфумерно-косметичного ринку для вирішення професійних питань на всеукраїнському та міжнародному рівнях.  Асоціація «Парфумерія та Косметика України» є членом International Association Collaboration (IAC), що об’єднує косметичні асоціації світу в проекті Global cosmetics and personalcareindustry.

Компанія ProCare — український виробник косметики повного циклу: від розробки формул косметичних засобів до випуску готового продукту на полиці магазину. ProCare – доказ того, що українська косметика може бути якісною, стильною та дієвою. На разі компанія розвиває 6 власних брендів: Joko Blend – жіноча доглядова косметика, Barbers – бренд чоловічої доглядової косметики, Shelly – продукція для майстрів манікюру і педикюру, Tink – косметичний суперфуд, Touch Protect – бренд антисептиків та побутової хімії та Medosan – бренд антисептичних засобів.

Компанія має власне виробництво, наукову R&D лабораторію та висококваліфікованих фахівців. Використовує інгредієнти з доказовою ефективністю, більшість з яких мають сертифікати COSMOS та ECOCERТ. Закуповує тільки високоякісну сировину в Європі, Америці, Італії, Іспанії, Німеччини та ін. країнах. Формули та рецепти засновані на прогресивних технологіях. Тому ProCare – це гарантія стабільності та безпеки, адже продукція сертифікована і відповідає державним стандартам якості.

В асортименті компанії є все для догляду за обличчям, тілом та волоссям: сироватки, скраби для тіла, маски, шампуні, маски-рукавички та ін. Бренди Touch Protect та Medosan пропонують антисептики різних об’ємів для гігієнічної дезінфекції рук, шкіри, поверхонь та інструментів, побутову хімію. В асортименті компанії понад 500 SQU.

ProCare займається не тільки виробництвом косметики власних торгових марок, але і випускає продукцію під замовлення клієнтів, пропонує контрактне виробництво косметики від розробки концепції до випуску готового продукту.

В колаборації компанія ProCare та APCU  будуть сприяти розвитку парфумерно-косметичного виробництва та споживчого ринку України через впровадження Асоціацією європейських вимог до безпечності косметики та належної виробничої практики.

Компанія піклується про кожного. ProCare – з турботою про тебе!

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також