22 липня 2021

Еконія на конференції «Дитяче харчування: доступність, безпечність, конкурентоспроможність»



Всього до заходу долучилось понад 120 представників сфери. Це науковці Національного університету біоресурсів і природокористування України, Національного університету харчових технологій, Національної асоціації виробників дитячого харчування, молочноконсервної та сокової продукції «Укрконсервмолоко».

Крім того були присутні спеціалісти та керівники підприємств, які займаються виробництвом дитячого харчування. Еконію представляли президент компанії Ірина Варагаш, а також директор по систематизації і розвитку бізнесу Світлана Крит.

Обговорювали питання стандартизації в галузі харчування, якості і безпечності харчових продуктів для дитячого харчування, склад та організацію харчування дітей різних вікових груп: до 6 міс, до 1 р., 1-3-х років, у ДНЗ, дітей шкільного віку та підлітків, потреба спеціальних дієтичних продуктів хворим дітям. Крім того, під час обговорення провели порівняння вітчизняного та європейського законодавства в харчовій галузі.

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*



Всі компанії ""