26 квітня 2024

Польська мережа Pepco відкликає два продукти через ризики для здоров'я

Польська мережа Pepco відкликає два продукти через ризики для здоров
432

Мережа Pepco оголосила про відкликання двох продуктів зі своєї пропозиції через загрозу здоров'ю або життю. Йдеться про дитяче боді, від якого можуть відламатися дрібні деталі і статися задуха, а також жіночий гаманець з матеріалу, який містить шкідливі фталати. Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на TVN24.

На сайті Pepco було оголошено про відкликання двох продуктів з магазинів «через занепокоєння за безпеку наших клієнтів і у зв'язку з невиконанням компанією стандартів безпеки компанії».

«В результаті проведених випробувань було виявлено, що продукція не відповідає вимогам Регламенту (ЄС) 1907/2006 від 18 грудня 2006 року щодо реєстрації, оцінки, авторизації та обмеження хімічних речовин (REACH) через перевищення вмісту фталатів», - йдеться в заяві мережі щодо відкликання гаманців.

Фталати - це речовини, які можуть мати шкідливий вплив на здоров'я в багатьох різних аспектах.

«В результаті проведених випробувань було встановлено, що представлений вище продукт не відповідає вимогам європейського стандарту. Виріб створює ризик задухи через можливість від'єднання дрібних деталей», - йдеться у повідомленні мережі щодо відкликання дитячого боді.

Мережа попросила повернути вказану продукцію та квитанцію про повну суму за її придбання.

 

 
 

 

TradeMaster в соціальних мережах

 

З приводу розміщення новин пишіть на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також