18 листопада 2022

C4R та мережа Сім23 розкажуть про успішний кейс в рамках івенту – ХХVII Всеукраїнський День Логіста

C4R та мережа Сім23 розкажуть про успішний кейс в рамках івенту – ХХVII Всеукраїнський День Логіста

2661

Компанія Cosulting For Retail стала Генеральним партнером відомого галузевого івенту – ХХVII Всеукраїнський День Логіста: «Трансформація логістичної системи України – механізми відновлення». Це головна подія для керівників логістики, власників бізнесу, виробників, постачальників, ритейлу та суміжних компаній.

Попри всі випробування, що випали на долю українського бізнесу, всі ми маємо консолідувати наші сили для майбутнього розвитку й відновлення. Саме завдяки таким комунікаційним майданчикам бізнес має змогу обмінюватися ідеями та досвідом впровадження тих чи інших рішень.

Команда C4R щоразу надихає логістичне ком’юніті успішними кейсами, та й цей івент не став виключенням. Вже заявлена тема виступу: «Передумови запуску голосу та результати на прикладі мережі Сім23». Спеціалісти не зупиняються і працюють на благо своїх клієнтів навіть у таких непростих умовах і мають здобутки в спільних проєктах, якими варто поділитися. Володимир Адамов, керівник з логістики C4R та Сергій Дідич, директор з логістики ТОВ «КЛЕВЕР СТОРС» –  компанії, яка розвиває мережу маркетів «Сім23», готові розповісти про досвід впровадження голосового рішення на складах мережі та відкрити результати й практичні переваги застосування системи на складах і розподільчих центрах в Україні.

З доповіді Володимира Адамова та Сергія Дідича ви дізнаєтеся:

1. Етапи розвитку автоматизації у Сім23 (переваги голосового рішення у WMS)
     a. запуск WMS
     b. запуск Voice Operations
     c. перспективи розширення функціонала та наступні кроки
2. Як розвивалася технологія Voice, та як вона виглядає сьогодні
3 Можливості сучасного рішення:
      a. Локалізація за мовним інтерфейсом
      b. Можливості інтеграції та конфігурування, строки впровадження
      c. Вибір зон та процесів для запуску
4. Передумови впровадження та що допомогло «КЛЕВЕР СТОРС» прийняти рішення про запуск проєкту в мережі Сім23
5. Хід проєкту:
      a. етап 1 – оновлення WMS-системи
      b. етап 2 – запуск голосового рішення
6. Особливості проєкту – облік тари, керування пріоритетами видачі завдань, технічні особливості впровадження 
7. Результат впровадження (цифри, вигоди, потенціал) 


Приєднуйтеся до конференції, яка відбудеться вже 25 листопада 2022 року за адресою м. Київ, UBI Конференц-хол, вул. Дорогожицька, 8. Будемо раді бачити вас серед гостей заходу! 

Довідка:

Consulting For Retail – міжнародна консалтингова компанія, основними напрямками діяльності якої є розробка власних рішень та впровадження рішень партнерів Enterprise-рівня для автоматизації бізнес-процесів логістикиритейлу, дистрибуції та виробництва. Команда реалізувала понад 200 проєктів в Україні, країнах Європи та СНД. Компанія спеціалізується на комплексному впровадженні WMS для складу та рішень для ритейлу,  послугах консалтингу та аудиту, активно розвиває нові напрямки діяльності, такі як сервіси кібербезпеки Cloudflare. Всі питання пишіть на пошту info@c4r.eu або заповнюйте форму на сайті c4r.eu для замовлення зворотного дзвінка.

«Сім23» – food-ритейлер, відомий на Заході України з 2012 року. Мережа об’єднує понад 150 маркетів формату convenience store, які працюють у 5 областях. Маркети ритейлера відрізняються великим вибором гарячих страв та напоїв власного приготування, фірмовими модулями для приготування гарячих та холодних напоїв за системою самообслуговування, зручними куточками для перекусу. Також на полицях мережі представлений оптимальний асортимент продуктів, напоїв, випічки, фруктів, бакалії.  А ще маркети Сім23 – це зручне розташування, швидке обслуговування та компактне розміщення всіх необхідних товарів.

Читайте також: Голосова система управління відбором: можливість, переваги та варіативність рішення

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від спаму

Повідомлення*