31 січня 2022

Inditex закриє 82 магазини Uterqüe у лютому

Inditex закриє 82 магазини Uterqüe у лютому
1812

Іспанська група Inditex реалізує план інтеграції бренду Uterqüe до іншого бренду концерну - Massimo Dutti. У рамках цієї стратегії у лютому буде закрито 82 магазини Uterqüe, 27 з яких розташовані в Іспанії, повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на Modaes.es.

Компанія не має наміру звільняти співробітників ліквідованої мережі - 200 людей буде переміщено на інші позиції всередині Inditex. Так, працівників магазинів переведуть до торгових точок Massimo Dutti, а офісних співробітників — до інших департаментів групи.

Про свій план закрити усі магазини Uterqüe протягом 2022 року Inditex оголосила у вересні минулого року. Планується, що асортимент бренду буде інтегрований до обраних магазинів Massimo Dutti, а також до його онлайн-платформи. Злиття дозволить скористатися використанням представленості Massimo Dutti на міжнародних ринках.

Першим кроком до реалізації плану стало придбання у листопаді минулого року групою Grupo Massimo Dutti SA, материнською компанією мережі трьох компаній, з якими Uterqüe працювала в Іспанії. Усі активи Uterqüe також будуть передані Massimo Dutti у рамках злиття.

Читайте також: Фешн-гігант Inditex Group відновлюється після пандемії

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також