11 травня 2022

Philip Morris купує виробника запальничок Cricket

Philip Morris купує виробника запальничок Cricket
1002

Тютюновий концерн Philip Morris International ухвалив рішення про покупку власника бренду Cricket – компанії Swedish Match AB – за 161,2 млрд шведських крон (16 млрд доларів). Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на New Retail.

Шведська компанія оголосила, що отримала пропозицію від Philip Morris і рекомендує акціонерам прийняти її.

Swedish Match – великий світовий виробник некурящих тютюнових виробів (снюс і жувальний тютюн) і сірників, також випускає сигари та запальнички.

Американська компанія заплатить по 106 крон грошима за кожну акцію Swedish Match. Це на 39% перевищує їхню поточну вартість на момент угоди. Ціна акцій Swedish Match під час торгів у середу підскочила майже на 25% – до 95 крон. Цього року вартість компанії збільшилася на 32% (до 117 млрд. крон). Котирування акцій Philip Morris з початку поточного року зросли на 4,1% (до 155 млрд. доларів).

Philip Morris була виділена з Altria у 2008 році і наразі входить до найбільших світових виробників тютюнових виробів. Компанія випускає сигарети на 39 підприємствах по всьому світу та продає їх на понад 180 ринках. У портфелі брендів компанії –Marlboro, L&M, Chesterfield, Parliament, Bond Street та інші. PMI також випускає системи нагрівання тютюну Iqos та тютюнові стіки для них.

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також