23 лютого 2024

IKEA «найняла» дрони на цілодобову роботу без вихідних

IKEA «найняла» дрони на цілодобову роботу без вихідних
620

Безпілотні літальні апарати у цілодобовому режимі та сім днів на тиждень допомагають співробітникам IKEA у місті Генк (розташований на сході Бельгії) проводити перевірку запасів у розподільчому центрі, повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на Retail Detail.

Бельгійський розподільчий центр IKEA став першим у світі місцем роздрібної торгівлі, в якому персоналу цілодобово допомагають дрони. А в магазині мережі, розташованих у Генті, Завентемі, Андерлехті, Льєжі, Монсі та Арлоні автономні дрони проводять нічні перевірки замовлень — громіздку роботу, яка раніше виконувалася вручну та займала місяці.

У розподільчому центрі IKEA у Генці крім нічної роботи дрони також виконують свої завдання протягом дня, у робочий час співробітників. Вони передають всю необхідну інформацію про товари та замовлення на складі безпосередньо до баз даних і персонал центру має можливість в режимі реального часу вжити заходів при нестачі або надлишках того чи іншого товару, оптимізувати робочі процеси та користуватися складськими дронами безперервно — 24 години на добу, сім днів на тиждень

За словами представників IKEA, безпілотні апарати дозволили зробити роботу співробітників компанії більш ергономічною, безпечною та менш одноманітною. Також подібний підхід дозволив покращити якість обслуговування клієнтів — за допомогою дронів працівники швидше знаходять товари і виправляють помилки.

Читайте також: IKEA довірила створення дизайну інтер'єрів ChatGPT

 

 
 

 

TradeMaster в соціальних мережах

 

З приводу розміщення новин пишіть на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також