01 травня 2024

Hapag-Lloyd запускає відстеження контейнерів як стандартну опцію

Hapag-Lloyd запускає відстеження контейнерів як стандартну опцію
230

Компанія Hapag-Lloyd запустила систему відстеження контейнерів у режимі реального часу, повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на Logist.FM. При цьому послуга надається для більшості з трьох мільйонів контейнерів, які використовує Hapag. Відтак компанія стала першим у світі великим морським перевізником, який пропонує відстеження контейнерів не як додаткову, а як стандартну опцію для усіх клієнтів.

Завдяки функції «Позиція в реальному часі» клієнти Hapag-Lloyd тепер можуть відстежувати контейнери зі своїм вантажем від моменту відправлення до прибуття до пункту призначення. Самі контейнери для цього оснастили спеціальними приладами. Очікується, що до кінця літа цього року, вони будуть встановлені на 100% контейнерів, що використовує Hapag. 

«Це закриває сліпі зони глобальної логістики, дозволяючи приймати рішення в режимі реального часу та знижуючи ризики для наших клієнтів, одночасно дозволяючи ефективніше керувати нашим парком боксів», – сказав Максиміліан Роткопф, операційний директор Hapag-Lloyd.

За словами експертів, компанія розпочала реалізацію даного проекту у квітні 2022 року. Вже тоді менеджери поставили перед собою амбітну мету стати першим у світі морським перевізником, який на 100% забезпечує відстеження контейнерів у будь-якій точці світу. Технологія передбачає використання штучного інтелекту та систему глобального позиціонування GPS.

 

 
 

 

TradeMaster в соціальних мережах

 

З приводу розміщення новин пишіть на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також