01 лютого 2024

На Кіровоградщині відкрився новозбудований «Файно Маркет»

На Кіровоградщині відкрився новозбудований «Файно Маркет»
1044

Цей магазин мережа збудувала «з нуля», повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на прес-реліз компанії.

26 січня центральноукраїнська мережа «Файно Маркет» відкрила новий магазин на Кіровоградщині, у селищі Добровеличківка за адресою: вулиця Незалежності, 119.

Мережа створила 34 нових робочих місць.

Площа торговельного залу нового магазину майже 500 кв. м, Для зручності покупців працюють дев’ять кас, чотири з них — самообслуговування.

«На етапі створення проєкту будівництва ми приділяли велику увагу ергономіці. Тому зробили магазин не тільки сучасним та красивим, а й комфортним для наших сусідів: починаючи від зручного паркувального майданчику й широких рядів, завершуючи стелею, що не створює ефекту «важкості» та «нависання». Усе обладнання, котре можна побачити в магазині, закупляли у вітчизняних постачальників. Дотрималися й сучасних стандартів з енергоефективності, що так важливо для нас, з огляду на ситуацію в країні», — розповіли у мережі.

У магазині представлений різноманітний асортимент, де можна знайти усе необхідне — 4500 товарних позицій українських виробників, власної торгової марки та імпорту. Свіже м’ясо, молочні продукти, сири, делікатеси, випічка, солодощі, продукція формату ready to eat та напої — тут є все, щоб задовольнити найвибагливіші потреби покупців.

 

У новому Файно Маркет працює пекарня та відділ кулінарії. Покупці можуть придбати гарячий хліб чи випічку щойно з печі, гарячий гриль, страви власного приготування, або замовити піцу. Слідкувати за процесом приготування відвідувачі можуть із торгового залу.

У перші вихідні магазин реалізував понад 20 000 кг продукції, а середня довжина чеку склала 11 товарів. А товари ultra-fresh категорій склали 60% продажів, — зазначають представники мережі. Найбільше покупці вподобали продукцію власного виробництва: піцу, гриль, кулінарію, свіжий хліб та випічку.

«Піца, яку готують в магазині, увійшла в ТОП 3 категорій за продажами. Наші піцайоло приготували 510 кілограмів піци у перші вихідні після відкриття. Покупцям прийшовся до смаку й гриль, він увійшов в ТОП 10 нашого рейтингу. А ще кожен другий відвідувач придбав хліб чи булочку, яку випікають у магазині», — повідомили у мережі.

Випити ароматної кави, поласувати різноманітними тістечками або перекусити свіжим бургером, хот-догом чи піцою зручно у файній кав’ярні.

Саме вона стала новим улюбленим місцем відпочинку та зустрічей містян. За підрахунками бариста, лише за суботу та неділю відвідувачі випили майже 350 літрів кави та кавових напоїв.

Для любителів солодкого є великий вибір тістечок та тортиків на будь-який смак та гаманець.

 

Розташування магазину в центральній частині селища дозволить покупцям економити час на поїздки, а також заощадити кошти. У Файно Маркет щотижня діють акційні пропозиції на обрані товари, за якими покупці можуть слідкувати у мобільному додатку чи на сайті. Також працює програма лояльності — накопичення бонусів, які покупці можуть витрачати на зменшення вартості покупок, та знижка -10% для власників пенсійних карток.

Довідка, ”Файно Маркет” — мережа магазинів формату ”поруч з домом”, яку активно розвиває центральноукраїнський ритейлер ТОВ ”Вересень плюс”. Перший магазин мережі відкрився у 2011 році в місті Кропивницький, наразі загальна кількість — 175 маркетів у Кіровоградській, Черкаській та Одеській областях.

 

 
 

 

TradeMaster в соціальних мережах

 

З приводу розміщення новин пишіть на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також