24 липня 2023

«Моя зручна друкарня New Media» продовжує активно працювати та отримує нових клієнтів

«Моя зручна друкарня New Media» продовжує активно працювати та отримує нових клієнтів

1967

Марія Седлецька, директорка з маркетингу New Media, у розмові з TradeMaster.UA розповіла, як виникла її компанія та за рахунок чого завоювала популярність серед клієнтів, ставши вагомим гравцем поліграфічного ринку півдня України.

— Як виникла ваша компанія? Чому ви вирішили розпочати бізнес саме в цій галузі?

— Все розпочалося досить просто. Ми самі багато разів користувалися послугами різних друкарень. Але в якийсь момент зрозуміли, що в цій сфері є проблема з комунікацією між співробітниками друкарень і клієнтами. Тому вирішили створити в Одесі друкарню, яка зможе спілкуватися з клієнтом зрозумілою йому мовою, буде доброзичливою та проактивною.

Так і з'явилася «Моя зручна друкарня New Media», в якій клієнт завжди стоїть на першому місці.

Сьогодні New Media — це повноцінна цифрова друкарня із власним виробництвом в Одесі. Ми виготовляємо упаковку, рекламну поліграфію, етикетки та наклейки в рулонах та багато іншого. За останні вісім років наша друкарня стала найбільшою цифровою друкарнею в південному регіоні України за продуктивністю та парком обладнання, і ми з гордістю відзначаємо це досягнення.

— Який сегмент клієнтів надає перевагу співпраці з друкарнею New Media — B2B чи B2C?

— До початку повномасштабного вторгнення ситуація була приблизно однакова. У 2022 році кількість значно B2B-клієнтів скоротилася. Деякі компанії просто закрилися, багато хто перейшов в онлайн, хтось скоротив маркетингові бюджети. Однак ми спостерігаємо, що у 2023 році ситуація починає покращуватися і кількість B2B-клієнтів знову почала зростати.

— New Media займається цифровим вибірковим нанесенням лаку та фольги на поліграфічну продукцію, в Україні таким займаються лише лічені компанії. У чому унікальність цієї технології?

— Перед початком повномасштабного вторгнення ми встановили нову інноваційну цифрову машину для оздоблення відбитків. Вона має назву MGI JetVarnish 3DS & iFoil-S. На сьогоднішній день таких машин в Україні лише три. Вона може робити цифрове вибіркове фольгування та лакування з різними тактильними 3D-ефектами.

Переваги цієї технології:

• Не потрібно витрачати час і гроші на виготовлення кліше для друку. Після додрукарської підготовки макет одразу ж вирушає в роботу.

• Мінімальний тираж — від 1 аркуша. Це дуже зручно, коли потрібно зробити пробний зразок.

• MGI може покривати фольгою або лаком змінні дані – на кожному друкованому аркуші може бути різна інформація.

• Термін виготовлення такої поліграфії — від 2 до 3 днів.

MGI дозволяє покращувати широкий спектр поліграфічної продукції:

• усі види поліграфії для бізнесу;

• обкладинки для книг, журналів і блокнотів;

• преміум упаковку;

• етикетки для алкогольної продукції;

• листівки, карти, бирки та багато іншого.

— Як вплинула війна на роботу друкарні? Яка наразі ситуація в компанії?

— Безумовно, березень і квітень 2022 року були дуже складними для нас. Замовлень практично не було. У травні ринок трохи пожвавішав. Зараз ми вийшли на ту саму кількість замовлень, яка була до повномасштабного вторгнення.

New Media завжди була цифровою друкарнею, що спеціалізується на виробництві малих та середніх тиражів продукції. Тому ми не зазнали значних змін. Більшість наших клієнтів продовжує друкувати свою продукцію. Крім того, ми раді бачити нових клієнтів, які тільки розпочинають свій бізнес.

Поліграфічна продукція для виставок, конференцій та офлайн-заходів — це ті види поліграфії, які сьогодні практично не виготовляємо.

— Як загалом йдуть справи на ринку поліграфії?

— Якщо говорити про поліграфічну індустрію загалом, слід зазначити, що деякі види поліграфічної продукції сьогодні мають підвищений попит. Наприклад, цифровий ринок етикеток та упаковки активно розвивається у всьому світі. Ми спостерігаємо зростання кількості крафтових виробників, яким необхідно друкувати невеликі тиражі упаковок та етикеток. Цей тренд лише посилюється і продовжує набирати обертів.

— Чи плануєте ви найближчим часом впроваджувати додаткові послуги?

— Нещодавно ми запустили онлайн-друкарню. Це зручний сервіс, що дозволяє замовляти поліграфічну продукцію онлайн за вигіднішими цінами. Ми постійно працюємо над його вдосконаленням, щоб зробити його максимально зручним.

Також ми активно розвиваємо ще один наш напрямок — цифровий рулонний друк етикеток та наклейок у рулонах малими тиражами. Такі етикетки зручно зберігати, клеїти та транспортувати. Їх можна надрукувати на папері, що клеїться, білій або прозорій плівці, бурому або білому крафті (винний папір). Мінімальний тираж — від 10 метрів.

До речі, всім охочим ми надсилаємо безкоштовні пробні зразки нашої поліграфічної продукції.

МОЯ ЗРУЧНА ДРУКАРНЯ

http://newmedia.ua/

E-mail: sales@newmedia.ua

Телефони: +380678347770, +380487347770 

 

 
 

 

TradeMaster в соціальних мережах

 

З приводу розміщення новин пишіть на press@trademaster.com.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від спаму

Повідомлення*