18 квітня 2024

Walmart почав використовувати автономні навантажувачі у 4 дистриб’юторських центрах

Walmart почав використовувати автономні навантажувачі у 4 дистриб’юторських центрах
356

Після 16-місячного випробування технологія Fox Robotics розгортається у Флориді, Техасі, Нью-Йорку та Алабамі. Зокрема, торгова мережа Walmart закупила 19 автономних вилкових навантажувачів для чотирьох своїх розподільчих центрів. Вони, за словами представників Walmart, дозволять повністю автоматизувати завантажувальні платформи складів. Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на Logist.FM.

Автономні навантажувачі від Fox Robotics мають звільнити водіїв таких машин від рутинної праці та прискорити виконання обробки вантажів. Речник компанії повідомив, що отримані перші результати від використання автономних навантажувачів доводять, що таким чином можна суттєво підвищити продуктивність та точність виконання операцій.

Сучасний автономний FoxBot оснащений машинним зором та штучним інтелектом. Він самостійно проводить розвантаження і завантаження товарів на піддонах, а також відвозить їх чи забирає з відповідних зон зберігання. Людям же залишається тільки слідкувати за процесом та у разі потреби вносити корективи у дії автономного навантажувача, якщо вони бачать, що якісь процедури можна виконати простіше та швидше.

Як повідомили представники мережі Walmart, до кінця 2026 фінансового року близько 65% її магазинів активно використовуватимуть автоматизацію, а 55% розподільчих центрів мають стати повністю автоматизованими об’єктами.

 

 
 

 

TradeMaster в соціальних мережах

 

З приводу розміщення новин пишіть на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також