04 березня 2024

Boxline UCL UA вперше надає українському ринку сервіс прямих LCL відправлень до Нава-Шева!

Boxline UCL UA вперше надає українському ринку сервіс прямих LCL відправлень до Нава-Шева!
281

Індія — країна з найбільшим населенням у світі та найвищим показником росту ВВП. Для українських експортерів це привабливий і перспективний напрямок для збуту українських товарів.

На сьогоднішній день українсько-індійська торгівля знаходиться в стадії розвитку, а підвищення останнім часом інтересу до Індії, як альтернативи іншим гігантам торгівлі, призвело до зростання обʼємів перевезень з/до Індії.

Переваги прямого сервісу з Гданську до Нава-Шеви:

- Пряма консоль - це швидше та дешевше (не задіюються транзитні порти і хаби).

- Зменшення витрат на логістику знижує собівартість товарів, що збільшить попит на них в Індії.

- Розвиток експорту має державне значення, оскільки це суттєве джерело поповнення бюджету.

Основні товари, що експортуються з України в Індію - продукція хімічної промисловості, добрива, чорні метали, обладнання для електростанцій, обладнання для атомних реакторів, сталь, алюміній, обладнання для залізничних конструкцій, медичне обладнання, рослинні олії, папір та продукція для паперової промисловості, електричне обладнання, тощо.

Нагадуємо, що Boxline UCL UA - нейтральний український оператор, який співпрацює виключно з експедиторськими компаніями і надає якісний сервіс на рівні європейських стандартів.

Більше деталей по прямому експортному сервісу Гданськ - Нава-Шева дізнавайтесь у наших спеціалістів:

Деталі за телефоном: +38 (050) 454 19 44

Індія — країна з найбільшим населенням у світі та найвищим показником росту ВВП. Для українських експортерів це привабливий і перспективний напрямок для збуту українських товарів. На сьогоднішній день українсько-індійська торгівля знаходиться в стадії розвитку, а підвищення останнім часом інтересу до Індії, як альтернативи іншим гігантам торгівлі, призвело до зростання обʼємів перевезень з/до Індії. Переваги прямого сервісу з Гданську до Нава-Шеви: - Пряма консоль - це швидше та дешевше (не задіюються транзитні порти і хаби). - Зменшення витрат на логістику знижує собівартість товарів, що збільшить попит на них в Індії. - Розвиток експорту має державне значення, оскільки це суттєве джерело поповнення бюджету. Основні товари, що експортуються з України в Індію - продукція хімічної промисловості, добрива, чорні метали, обладнання для електростанцій, обладнання для атомних реакторів, сталь, алюміній, обладнання для залізничних конструкцій, медичне обладнання, рослинні олії, папір та продукція для паперової промисловості, електричне обладнання, тощо. Нагадуємо, що Boxline UCL UA - нейтральний український оператор, який співпрацює виключно з експедиторськими компаніями і надає якісний сервіс на рівні європейських стандартів. Більше деталей по прямому експортному сервісу Гданськ - Нава-Шева дізнавайтесь у наших спеціалістів: Деталі за телефоном: +38 (050) 454 19 44



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також