05 березня 2024

Мережа Macy's може бути продана за $6,6 млрд

Мережа Macy
299

Інвестфонди Arkhouse Management і Brigade Capital покращили свою пропозицію щодо купівлі однієї з найбільших та найстаріших роздрібних мереж США, Macy's. Тепер вони пропонують $24 готівкою за кожну акцію мережі універмагів, що оцінює компанію $6,6 мільярда. Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на Malls.

Раніше, у грудні, Arkhouse і Brigade запропонували заплатити $21 за кожну акцію Macy's, оцінюючи всю мережу $5,8 мільярда. Якщо угода відбудеться, Macy's стане приватною компанією.

Однак, наприкінці січня, керівництво Macy's відхилило пропозицію, вважаючи суму недостатньою та побоюючись, що інвестфонди не мають достатніх коштів для фінансування угоди. Macy's запросила Arkhouse і Brigade додаткову інформацію про фінансування угоди, але відповіді так і не отримала.

Керуючі партнери Arkhouse заявили, що вони "як і раніше розчаровані тактикою затягування" керівництва Macy's, але мають намір закрити угоду. Вони також додали, що були відкриті для підвищення ціни, але за умови надання права повноцінної перевірки бізнесу Macy's. У компанії вважають, що перша пропозиція не була достатньою підставою для надання інвестфондів такої можливості.

 

 
 

 

TradeMaster в соціальних мережах

 

З приводу розміщення новин пишіть на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також