29 березня 2024

7 млн підробок видалила компанія Amazon із сайту в 2023 році

7 млн підробок видалила компанія Amazon із сайту в 2023 році
466

Минулого року американський онлайн-гігант Amazon інвестував понад 1 мільярд доларів у боротьбу з підробками, повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на Retail Dive.

2023 року компанія Amazon повідомила про те, що в боротьбу з контрафактом на майданчику було вкладено 1,2 мільярда доларів. Крім того, корпорація залучила до роботи понад 15 000 співробітників, які займаються запобіганням ситуацій із продажем підроблених товарів на платформі. За словами аналітиків, з 2020 року підрозділ Amazon по боротьбі з контрафактом вжив заходів проти більш ніж 21 000 зловмисників, або повідомивши про їхню діяльність у правоохоронні органи, або подавши на них до суду.

«Коли компанії ухвалюють рішення продавати товари в нашому магазині, вони вірять, що ми забезпечимо для них досвід продажу, вільний від конкуренції з несумлінними учасниками, — зазначив Дхармеш Мехта, віце-президент Amazon з міжнародних продажів партнерських послуг. — Ми розуміємо, що довіра клієнтів важко заслужити і легко втратити, саме тому довіра лежить в основі відносин, які ми будуємо, та інновацій, які ми впроваджуємо від імені наших клієнтів та партнерів із продажу».

Поряд з іншими торговими майданчиками електронної комерції, Amazon вже давно перебуває під пильною увагою наглядових органів і покупців у зв'язку з наявністю контрафактної продукції на сайті, оскільки більшість продажів на платформі припадає на сторонніх продавців. У 2020 році компанія створила спеціальний підрозділ боротьби з контрафактом, до складу якого входять слідчі, аналітики даних та колишні федеральні прокурори.

У 2023 році в США також набув чинності закон, який зобов'язує торгові онлайн-майданчики щорічно збирати та перевіряти інформацію про великих сторонніх продавців.

Читайте також: Amazon вкладе $1 млрд у розвиток робототехніки та штучного інтелекту 

 

 
 

 

TradeMaster в соціальних мережах

 

З приводу розміщення новин пишіть на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також