26 лютого 2021

Asda оголошує про новий план трансформації, який зачепить 5000 робочих місць

Asda оголошує про новий план трансформації, який зачепить 5000 робочих місць
1663

Британський рітейлер Asda представив новий план трансформації бізнесу, який може вплинути на 5000 робочих місць, повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на ESM Magazine.

План трансформації має на меті привести бізнес у відповідність до мінливих потреб роздрібного сектору, обумовлених зміною переваг споживачів щодо Інтернет-покупок.

Компанія почне офіційні консультації з тими працівниками, на кого потенційно може вплинути новий план.

У компанії запевнили, що її пріоритетом буде залучення якомога більшої кількості співробітників на альтернативні ролі, а звільнення буде останнім варіантом.

Запропонований план трансформації зосереджується на трьох різних частинах бізнесу, щоб створити простіші та ефективніші способи роботи для працівників.

Паралельно рітейлер також прагне забезпечити кращий досвід клієнтів, відображаючи більш широкі зміни в продуктовій галузі.

Пропозиції включають закриття домашніх торгових центрів в Дартфорді та Гестоні, що, ймовірно, вплине на близько 800 працівників.

Роздрібний продавець також планує переорганізувати деякі ролі управління на рівні магазину, замінивши ролі заступника керівника магазину та керівника розділу двома новими функціями - менеджером з операцій та менеджером з онлайн-торгівлі.

Цей крок торкнеться близько 1100 людей, і якщо його вжити, це призведе до загального збільшення кількості персоналу в управлінських ролях на рівні магазину в усьому бізнесі.

Роздрібний продавець також запропонував спростити операції „бек-офісу”, розмістивши один мультикваліфікований бэк-офіс для управління касовими службами, адміністрацією, людьми та навчальними завданнями. Це, ймовірно, торкнеться 3000 робочих місць.

Роздрібний продавець також запропонував навчити співробітників виконувати безліч бек-офісних завдань, використовуючи нові технології та процеси, які є більш актуальними через зменшення обробки готівки.

Читайте також: Asda виділить 150 тисяч страв на безкоштовне харчування дітей під час канікул

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Раздел: > Новости за рубежем

Теги:

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також