11 травня 2022

eBay запускає гарантію справжності для сумок

eBay запускає гарантію справжності для сумок
1008

Британський підрозділ маркетплейсу eBay оголосив про запуск гарантії справжності для сумок деяких люксових брендів. Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на Drapers.

Провівши дослідження, фахівці eBay визначили, що за останні два роки 32% покупців не наважувалися придбати дорогу сумку на ресейл-платформі через недовіру та побоювання з приводу справжності товару. У результаті сумки 19 люксових брендів, включно з Louis Vuitton, Gucci, Prada та Bottega Veneta, вартістю від 500 фунтів стерлінгів і вище, будуть перевірятися командою експертів.

Перед цим, минулого року, компанія запустила гарантію справжності для кросівок та годинників, що призвело до збільшення продажів цих виробів на кілька мільйонів фунтів стерлінгів.

Процес автентифікації сумок включає перевірку, чи відповідає стан сумки опису в оголошенні. Автентифікатори вивчають загальну якість матеріалів, серійний номер, використовують збільшення та вимірювання для перевірки логотипу, фурнітури, застібок-блискавок, кнопок тощо. Усі перевірені сумки матимуть картку гарантії автентичності з інформацією про товар.

Продавці, які пропонують повернення, отримають такий самий захист, як і покупці. Програма автентифікації сумок гарантує, що продавцю повернеться саме той товар, який спочатку було продано. Повернення проходять через центр автентифікації, де експерти перевіряють кожен товар та його стан перед відправкою продавцю.

Читайте також: Модні бренди не поспішають відмовлятися від екзотичної шкіри

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також