13 жовтня 2021

WMS система на складі виробника дизайнерських душових кабін «Radaway Ukraine»

WMS система на складі виробника дизайнерських душових кабін «Radaway Ukraine»

4782

Компанія «RadawayUkraine» – це виробник комфортабельних, високоякісних та одночасно дизайнерських душових кабін.

Компанія була заснована у 2002 році у  Польщі. Протягом цих років команда компанії «Radaway» зіткнулася з численними проєктами нестандартних планувань ванних кімнат.  Завдяки високій популярності продукції, компанія відкрила представництво в Україні у  2008  році. Головною перевагою продукції компанії «Radaway» є виробництво товарів високої якості. Компанія постійно розвивається та збільшує свої промислові потужності, оснащуючи свої заводи сучасним високоякісним обладнанням. Спеціалісти компанії, уважно контролюють кожен етап виробництва душового обладнання для забезпечення своїх клієнтів якісною та довговічною продукцією.

У зв’язку з масштабним розширенням складських площин, необхідно було автоматизувати складську логістику, щоб скоротити час логістики товарів та обробки замовлень.  Це питання, компанія вирішила за допомогою впровадження системи WMS. До чого це призвело – читайте в цьому кейсі.

Мета понад усе: з чого потрібно починати оптимізацію управління запасами

Ще до початку пошуків інтегратора керівництво визначило цілі, які необхідно досягнути. Тільки чітко знаючи потреби компанії, можна вибрати програму, яка буде задовольняти  всі потреби й очікування. Компанія «Radaway» потребувала програми управління складом, яка допомогла б досягти наступні цілі:

  • Повна реєстрація виконуємих на складі операцій
  • Оптимізація процесів приймання, сортування, зберігання та видачі товарів
  • Оптимізація використовуємих поверхонь складу
  • Зменшення кількості помилок при виконанні складських операцій
  • Скорочення часу інвентаризації
  • Білінг операцій по напрямках бізнесу компанії
  • Контроль роботи персоналу складу

Вибір був зроблений на користь компанії Quantum International та рішення – Qguar WMS Pro. Рекомендації надала польська компанія «RADAWAY»,
тому що в програмі присутній необхідний функціонал для вирішення проблем складу, в чому польське представництво компанії могло впевнитись на власному досвіді експлуатації системи Qguar WMS Pro.

Впровадження – складний, але цікавий етап

Впровадження нової системи пройшло досить легко. Все почалося з аналізу бізнес-процесів. Були визначені слабкі місця, ризики, позначені очікування та проставлені показники, до яких команди повинні прийти. Особливості проєкту впровадження Qguar WMS Pro на складі компанії «Radaway Ukraine»:

  • Масштабована та адаптивна під потреби бізнесу логістика, з ефективним використанням площ та ресурсів. Як наслідок – оптимізація та контроль витрат.
  • Був залучений потужний аналітичний блок, що містить повний моніторинг роботи складу та детальний білінг – ресурсів.
  • Передбачена можливість використання різноманітних алгоритмів збору  для різних контрагентів та ін.

«Потрібно було перелаштуватись на новий рівень знаннь. Але все пройшло чудово. Доступно та на високому професійному рівні», – розповіла нам директорка копмнаніі «Radaway Ukraine» Ліля Кухар.

Які результати і що в планах

Зараз 99% всього асортименту управляється через систему. Система Qguar WMS Pro дозволила оптимізувати рух товарів при відвантаженні. Було автоматизовано всі складські процеси: приймання, відвантаження, маркування вантажомісць та їхня подальша видача. Аналітика в системі допомагає постійно збільшувати ефективність управління запасами.  Та проводити інвентаризацію без зупинки роботи складу.

 «Автоматизація важлива в будь яких бізнес-процесах, особливо, коли компанія досить інтенсивно розвивається. Без автоматизації цього не буде», – переконані  в команді впровадження Quantum International.

У бізнесі ти або розвиваєшся, або опиняєшся в аутсайдерах ринку. Компанія планує і надалі розширюватись і система в цьому теж допомагає – а саме, не залучати додатковий персонал в процес управління запасами при розширенні складських площ. Весь процес проходить централізовано.

 

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від спаму

Повідомлення*