15 листопада 2022

Стелажі серії RAF від Ustor: практичність, помножена на універсальність

Стелажі серії RAF від Ustor: практичність, помножена на універсальність

1710

Харківська компанія Ustor понад 22 роки виготовляє обладнання для ритейлу та металеві меблі на основі брендбуку клієнтів та допомогає власникам локальних магазинів у підборі устаткування. Сьогодні увага команди зосереджена на виробництві брендових стелажів та серії модульного обладнання для мережевих та локальних клієнтів по всій Україні. У новому матеріалі ми розповімо про особливості стелажів серії RAF від Ustor.

Серія RAF — універсальне модульне торгове обладнання

Серія RAF — власна розробка компанії Ustor. У лінійці модульного торгового обладнання є все необхідне для облаштування магазину: настінні, пристінні та острівні стелажі, які складаються з прямих або кутових секцій з різними аксесуарами. Є два параметри, які роблять лінійку унікальною, — можливість кастомізації та виготовлення брендових стелажів на її основі.

Стелажі серії RAF для мережевого ритейлу і локальних магазинів

Традиційно виробники пропонують готові рішення — обладнання, в яке неможливо внести жодних змін. Але стелажні конструкції серії RAF від Ustor можна змінювати відповідно до своїх потреб: комбінувати навісні елементи, кошики й перегородки до них, вибирати фірмову кольорову гаму й потрібну кількість гачків, полиць, їх ширину і висоту, доповнювати бортиками чи перфорованими панелями.

Завдяки змінним модулям та додатковим аксесуарам стелажні системи можна модифікувати під продукцію, площу та формат магазинів.

Серія RAF підходить для мережевих і локальних магазинів класу «економ» і середнього цінового сегмента. Це практичне рішення для демонстрації різних товарних груп. Стелажі RAF вже обрали Master Zoo, AKVAREL, «Восторг», OnePrice.

Брендові стелажі на основі серії RAF

Також на основі серії RAF команда Ustor виготовляє брендові стелажі — зносостійкі конструкції, котрі вирізняються високою вантажопідйомністю. Це гарний варіант для посуду, електроінструментів, зварювального устаткування, побутової та садово-паркової техніки, насосів. Ми виготовляли такі дисплеї для Grunhelm, «Дніпро-М», Werk, Vitals, BIOL, SPARKY, STARK ST, Tenax, Lessner.

Тут також є можливості для реалізації оригінальних рішень. Для бренду Dorco, який спеціалізується на аксесуарах для гоління, ми виготовили незвичайний стелаж у формі станка для гоління. Конструкцію пофарбували в чорний, салатовий та жовтий кольори — фірмову палітру компанії.

Брендові стелажі оцінять і дистриб’ютори, адже такі дисплеї виділяють продукцію у мультибрендовому просторі.

Особливості стелажів серії RAF

Серійне обладнання від Ustor має кілька переваг:

Індивідуальна комплектація. Ustor пропонує замовникам різні стелажі та варіанти їх комплектації.

Широкий спектр кольорів за каталогом порошкових фарб RAL. Ми фарбуємо стелажі повністю або його окремі елементи на власній фарбувальній лінії. Процес фарбування не впливає на термін виготовлення замовлення.

Простий монтаж. Стелажі можна легко та швидко складати або демонтувати, що робить вас автономнішими при переїзді. Окрім того, ви економите, адже не потрібно купувати нове обладнання. Можливість змінювати висоту полиць, додавати або прибирати різні елементи важлива для магазинів, де часто змінюється асортимент.

Довгий термін експлуатації. Для виготовлення стелажів серії RAF використовуються міцні, зносостійкі матеріали: листовий та профільний метал, скло, сталь, пластик, дерево.

Стелажі витримують високе навантаження. Допустиме загальне навантаження на один стелаж становить 240-300 кг, а на стандартні гачки — до 2,4 кг.

Швидке виробництво. Вся технічна документація вже розроблена, тому не витрачається час на проєктування.

Команда Ustor відкрита для проєктів і готова співпрацювати з новими замовниками, дилерами та дизайнерами. Працюємо по всій Україні. Якщо вам потрібне серійне обладнання, ми готові виготовити та змонтувати його. Замовте безкоштовний прорахунок на нашому сайті.

 

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від спаму

Повідомлення*