25 січня 2021

Arket здаватиме в оренду дитячий одяг

Arket здаватиме в оренду дитячий одяг
725

Цього тижня Arket, одна з торгових марок H&M Group, починає здавати в оренду дитячий одяг. Скандинавський бренд співпрацюватиме з голландською компанією з оренди одягу Circos. Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на RetailDetail.

З ініціативою, яка розпочнеться наступного четверга, Arket хоче заохотити повторне використання предметів одягу. Діти виростають через вісім розмірів протягом перших двох років життя. За даними бренду, в середньому в цей період їхні батьки купують приблизно 280 одиниць одягу. Більше того, більшість із цих предметів використовуються лише кілька місяців або навіть менше.

Тому Arket запускає послугу прокату дитячого одягу. Таким чином, клієнти можуть розділити розмір одягу та заощадити час, гроші та простір.

Підписка Circos доступна європейським споживачам від 19,50 євро на місяць. Орендовані предмети можна носити стільки, скільки потрібно. Після повернення речей Circos відмиває їх, щоб вони були чистими для наступного клієнта. Таким чином, від восьми до десяти сімей зможуть користуватися одними і тими ж предметами. Коли товар врешті-решт зношується, матеріали переробляються на нові вироби.

Читайте також: Marks & Spencer купить бренд одягу Jaeger

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua

 



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також