12 лютого 2021

LVMH тимчасово призупиняє випуск лінії одягу Ріанни

LVMH тимчасово призупиняє випуск лінії одягу Ріанни
1144

Наразі нової колекції для Fenty, лінії одягу Ріанни, не буде. Розкішний дім LVMH та поп-зірка призупинили випуск продукції лейбла, повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на RetailDetail.

Лейбл Fenty був запущений два роки тому. LVMH сподівався отримати користь від популярності американської співачки, яка має багато прихильників, особливо в соціальних мережах.

Але зараз LVMH і Ріанна спільно оголосили про тимчасове призупинення операцій "в очікуванні кращих умов". Через кризу коронавіруса поп-зірка не може подорожувати. Як штаб-квартира марки, так і виробничі майданчики знаходяться в Європі.

Тим не менше, певний час ходили чутки про можливе припинення проекту, який, як кажуть, не має великого успіху. "Ми, очевидно, все ще перебуваємо у стадії запуску з Fenty, і ми ще не з'ясували, який саме найкращий діапазон", - відповів фінансовий директор Жан-Жак Гіоні у жовтні минулого року.

Однак припинення не означає закінчення співпраці між розкішною групою та зіркою хіп-хопу. Окрім лінії одягу, Fenty продовжуватиме продажі косметики, як і раніше. Крім того, L Catterton, інвестиційний фонд LVMH, нещодавно зацікавився Savage x Fenty, брендом нижньої білизни Ріанни.

Читайте також: Відчинили двері перші ресторан і кафе Louis Vuitton

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua

 



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також