14 вересня 2021

JYSK встановила новий рекорд

JYSK встановила новий рекорд
1307

Незважаючи на кризу Covid та примусове закриття магазинів, датська мережа JYSK завершила свій фінансовий рік із рекордним оборотом у 4,39 млрд євро, повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на RetailDetail.

Особливо важко було JYSK у Німеччині - головному ринку роздрібної торгівлі - де магазини залишалися закритими приблизно чотири місяці протягом фінансового року, з 1 вересня 2020 року по 31 серпня 2021 року. Втім, мережа магазинів товарів для дому збільшила загальний обсяг продажів на 7% до 4,39 млн євро. За словами генерального директора Яна Бога, клієнти в Європі не тільки витрачали більше на меблі для дома, але й JYSK вдалося швидко адаптуватися до нової реальності, зосередившись набагато більше на онлайн -продажах.

Доходи від електронної комерції (без урахування click&collect) зросли на приголомшливі 43 відсотки.

Наприкінці серпня у роздрібного продавця було 3085 магазинів, що на 136 більше порівняно з аналогічним періодом минулого року. У найближчі роки JYSK планує продовжувати інвестувати в нові магазини. Крім того, велика кількість магазинів буде перетворена на новітню концепцію. Цю роботу планується завершити через три роки.

Читайте також: 3000 керуючих магазинами JYSK допоможуть знайти 2000 нових колег

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua

 



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також