26 жовтня 2021

H&M представила колаборацію з фондом PETA

H&M представила колаборацію з фондом PETA
1553

Мас-маркет бренд H&M представив нову колекцію для жінок, чоловіків і дітей Co-Exist Story, створену у співпраці з фондом PETA (People for the Ethical Treatment of Animals — Люди за етичне поводження з тваринами). Процес створення колекції виключає використання матеріалів тваринного походження, повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на PROfashion.

Колекція Co-Exist Story стала третім дропом із серії H&M Innovation Stories, запущеною брендом на початку 2021 року. У новій колекції поєднуються інноваційні альтернативні та стійкі матеріали: альтернатива пуху, створена з польових кольорів, FLWRDWN, та альтернатива натуральній шкірі, створена з відходів виноробства – VEGEA.

Референсами до колекції стали образи для вечірок 1990-х і функціональний верхній одяг. Головні предмети жіночої колекції - об'ємна кремова шуба зі штучного хутра, виконана з переробленого поліестеру, трикотажна сукня на одне плече з бахромою на подолі, створена зі суміші ECONYL і чоботи з натуральної гуми Yulex.

Ключова річ у чоловічій колекції — анорак-оверсайз із переробленого нейлону з графіті-принтом, а із взуття — дуті черевики із наповнювачем FLWRDWN. У дитячій лінії представлені анораки з переробленого нейлону та дуті куртки з наповнювачем FLWRDWN, футболки та домашній одяг з патчами-слоганами, що декларують відданість царству тварин та виражають підтримку роботі PETA. До колекції Co-Exist також увійшла веганська косметика – помада та олівець для очей, сертифіковані веганською спільнотою The Vegan Society.

«Ми створили цю колекцію для сучасних городян, які, з одного боку, люблять відвідувати наймодніші місця, а з іншого, з нетерпінням чекають на вихідні, щоб одягнути стильні гумові чоботи та вирушити на природу. Ми пишаємося тим, що в колекції знайшли відображення одразу дві наші пристрасті: ультрамодний, осмислений дизайн та альтернативні матеріали, схвалені фондом PETA», ― прокоментувала Малін Дюбуа, старший дизайнер H&M.

Читайте також: H&M створила верхній одяг із переробленого пуху

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також