25 листопада 2021

Стартап Grammarly з українським корінням оцінили в $13 млрд

Стартап Grammarly з українським корінням оцінили в $13 млрд
1258

Заснована уродженцями України IT-компанія Grammarly, яка створила онлайн-сервіс покращення бізнес-текстів англійською мовою, залучила ще $200 млн. Оцінка Grammarly за підсумками інвестраунду досягла $13 млрд, повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на Techcrunch.

Частину коштів компанія залучила від нових інвесторів, серед яких один з найбільших акціонерів Tesla, інвестфірма Baillie Gifford і низка фондів під управлінням BlackRock. Компанія вкладе гроші у розробку нових продуктів та розширення команди.

Grammarly розробила онлайн-сервіс для допомоги у написанні текстів англійською мовою. Для пошуку орфографічних, стилістичних, структурних та інших помилок платформа використовує штучний інтелект. Доступ до базового набору функцій є безкоштовним, але за розширений функціонал потрібно платити. Компанію заснували у 2009 році українці Максим Литвин, Олексій Шевченко та Дмитро Лідер.

За власними даними, денна аудиторія Grammarly – 30 млн осіб. Компанія налічує понад 600 співробітників в офісах у Сан-Франциско, Ванкувері, Британській Колумбії, а також у Києві.

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua

 



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також