03 грудня 2021

«ЕКО Маркет» запустив новорічну акцію для дітей «Вивчай англійську легко та весело з Чудобоксами»

«ЕКО Маркет» запустив новорічну акцію для дітей «Вивчай англійську легко та весело з Чудобоксами»
1786

24 листопада в усіх магазинах мережі «ЕКО Маркет» стартувала інтерактивна програма лояльності «Чудобокси» від «Айтіком». Місія проекту — допомогти дітям легко та весело вивчати англійську з допомогою технології доповненої реальності (AR).

AR-проєкт складається з кількох елементів: книга, колекція з 12 наліпок, інтерактивна листівка та мобільний застосунок з іграми. Разом вони створюють захопливу історію про дітлахів, які зустріли Чудобоксів — казкових істот із надзвичайними здібностями, і поринули з ними у справжню пригоду.

Книга написана українською та англійською мовами, містить цікаві ілюстрації та анімації. Її можна не тільки читати, а й слухати у форматі аудіокниги або дивитися в AR — і найкраще з батьками. Тому ця книга — не тільки веселий спосіб вивчати англійську, а й гарний привід провести час разом з дітьми.

У книзі та на наліпках можна подивитися яскраві AR-анімації. Для цього знадобиться застосунок Chudoboxes EKO, який можна безкоштовно завантажити в AppStore або GooglePlay.

А ще у застосунку є три гри: «Збери предмети», ранер «Забіг з Чудобоксами» та AR-гра «Знайди Чудобоксів». Вони розвивають пам’ять, швидкість реакцій та терплячість.

Окрема цікавинка — перша в Україні інтерактивна новорічна листівка. Користувач може створити власне відеопривітання та прикріпити його на листівку. Отримувач листівки просканує QR-код і перегляне відеопривітання.

Акція з Чудобоксами охопить всі новорічні свята, тож книга, наліпки та листівка стануть чудовим подарунком для малечі під ялинку.

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також