06 грудня 2021

Foxtrot.ua масштабується та запускає партнерську програму

Foxtrot.ua масштабується та запускає партнерську програму
1474

Інтернет-магазин популярної мережі електроніки та побутової техніки продовжує розширювати онлайн-полицю, анонсуючи запуск партнерської програми для дистриб'юторів. Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на прес-реліз компанії.

Компанія слідує заданому плану розширення асортименту на сайті непрофільними для роздрібу товарами. За цей час їхня представленість в онлайн-магазині Фокстрот збільшилася більш ніж у 3 рази.

– Запити та поведінка клієнтів постійно змінюються. Тому ми йдемо в ногу з часом, представляючи розширений асортимент та можливість купити необхідну річ в одному місці та у перевіреного продавця – продавця Foxtrot. Це означає, що покупець може розраховувати на швидкість оформлення онлайн-замовлення, високий сервіс і зручне розташування роздрібних магазинів Фокстрот для самовивозу покупки або скористатися різноманітними видами доставки. І головне – бути спокійним за якість товару та післяродажне обслуговування, оскільки ми працюємо лише з надійними дистриб'юторами, – наголосив Кирило Попов-Черкасов, керівник управління e-commerce компанії Фокстрот.

На даний момент, окрім звичних для багатьох побутових та електронних гаджетів, у каталозі foxtrot.ua можна придбати такі товари:

  • для дітей – автокрісла, візочки, предмети з догляду за малюками, іграшки, конструктори та тощо;
  • для спорту та туризму – велосипеди, тренажери, спортивний інвентар, товари для рибальства;
  • для тварин – корм для кішок та собак, іграшки для тварин та інші аксесуари;
  • для дозвілля – книги, настільні ігри;
  • автотовари – обладнання для СТО та ремонту автомобіля, автозвук та автомобільні аксесуари.

Партнерська програма для дистриб'юторів передбачає низку переваг. Насамперед – це доступ до 12 мільйонів клієнтів одного з найбільших та найвідоміших ритейлерів України, які чверть усіх покупок здійснюють онлайн. При цьому відвідуваність інтернет-майданчика Фокстрот становить 10 мільйонів на місяць. Важлива складова – налагоджений логістичний ланцюжок та максимальне покриття провідними службами доставки у понад 28 тисяч населених пунктів країни, а також 166 магазинів Фокстроту.

Щоб стати партнером компанії, потрібно заповнити спеціальну форму на foxtrot.ua.

Зазначимо, у травні 2021 року омніканальний ритейлер Фокстрот оголосив про розширення онлайн-полки за рахунок непрофільних товарів. Цей крок обумовлений стратегічними планами бути присутніми на ринку зростаючих категорій, розширенні сегментів покупців, у тому числі – залучення молодіжної аудиторії.

Читайте також: Фокстрот відкрив флагманський магазин у ТРЦ Respublika Park

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також