07 грудня 2021

Німецькі магазини зачиняться для невакцинованих громадян

Німецькі магазини зачиняться для невакцинованих громадян
1345

Європейська влада продовжує посилювати обмеження для невакцинованих громадян на тлі складної епідеміологічної ситуації та виявлення нових штамів, повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на Die Welt.

У Німеччині невакцинованим людям заборонять відвідування всіх роздрібних магазинів, окрім продуктових та аптек. За словами в.о. канцлера ФРН Ангели Меркель, ситуація в країні залишається "дуже серйозною" і, у зв'язку з цим, у Німеччині незабаром запрацює так зване правило 2G - "geimpft oder genesen", що означає "вакцинований або перехворів". Всім іншим буде заборонено, крім роздрібних магазинів, відвідувати кінотеатри, театри та підприємства громадського харчування.

Також передбачається, що у Німеччині можуть запровадити такі правила: особам старше 14 років дозволять зустрічатися лише з членами своїх сімей, або не більше ніж двома членами інших сімей одночасно.

Починаючи з лютого 2022 року, вакцинація в Німеччині може стати обов'язковою для всіх жителів країни. Останніми днями в Німеччині було зафіксовано рекорди за кількістю заражень з початку пандемії — понад 76 тисяч нових випадків на добу.

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua

 



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також