18 січня 2022

Unilever придивляється до Sensodyne

Unilever придивляється до Sensodyne
1424

Компанія Unilever розглядає можливості для придбання підрозділу фармацевтичного гіганта GlaxoSmithKline (GSK) – Sensodyne, повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на Retail Detail.

Якщо Unilever зможе придбати Sensodyne, ця угода стане найбільшим придбанням за всю історію існування транснаціональної корпорації. Наразі відомо, що GSK відхилила заявку Unilever на 50 мільярдів фунтів стерлінгів (майже 60 мільярдів євро) на покупку підрозділу Sensodyne.

Минулого року GSK отримала три пропозиції від Unilever, остання надійшло 20 грудня. Усі вони були відхилені «на тій підставі, що Unilever фундаментально недооцінює підрозділ та його можливості у майбутньому», йдеться у заяві фармацевтичної компанії.

Sensodyne – це спільне підприємство GSK і Pfizer, в рамках якого компанія випускає знеболювальні засоби Advil та різні бренди зубної пасти, такі як Sensodyne, Paradontax та Aquafresh. Якийсь час тому GSK повідомила, що планує позбутися підрозділу. За словами представників компанії, окрім Unilever про себе вже заявили кілька зацікавлених інвестиційних компаній.

Представники Unilever підтвердили зацікавленість компанії у придбанні Sensodyne, оскільки «підрозділ стратегічно добре впишеться у майбутні цілі групи, включаючи підвищену увагу до товарів для здоров'я, краси та особистої гігієни».

Читайте також: Unilever продасть чайний бізнес включно з брендом Lipton

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також