29 квітня 2022

LPP Group продає свій бізнес на росії

LPP Group продає свій бізнес на росії
1333

Польський виробник і ритейлер модного одягу LPP Group вирішив продати свій бізнес на росії через два місяці після оголошення про зупинення операційної діяльності в цій країні. Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на ESMMagazine.

«Враховуючи все ще неясну ситуацію та неможливість прогнозувати долю війни в Україні, ми вирішили продати компанії ТОВ "Ре Трейдінг" і ТОВ "Ре Девелопмент", що належать LLP Group і зареєстровані на росії», - прокоментували в компанії.

LPP Group є одним із найбільших гравців на ринку фешн-рітейле на росії. Польська компанія володіє більш ніж 500 роздрібними магазинами, які є орендарями в ключових торгових центрах у всіх великих містах рф. У портфелі LPP – монобрендові магазини Reserved, Cropp, House, Mohito та Sinsay.

Компанія оголосила про зупинення роботи на росії однією з перших ще наприкінці лютого. Проте роздрібні магазини працювали та розпродували товарні залишки протягом місяця, після чого були закриті на невизначений термін.

На сьогодні LPP фактично є першим великим фешн-ритейлером, який офіційно йде з російського ринку. У портфелі компанії прибуток російського дивізіону генерує близько 25% продажів на глобальному ринку. Інші великі гравці, включаючи Inditex, H&M та Uniqlo, поки що не заявляли про намір продавати свій бізнес на росії.

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також