16 травня 2022

Ляльок Барбі в образі королеви Великобританії Єлизавети II розкупили за три секунди

Ляльок Барбі в образі королеви Великобританії Єлизавети II розкупили за три секунди
1197

Ляльки Барбі, випущені в образі королеви Великої Британії Єлизавети II, було розпродано за три секунди. Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на The Guardian і дані універмагу John Lewis, який виставив лімітовану серію іграшок. При цьому видання не уточнює, скільки ляльок надійшло у продаж.

Американська компанія Mattel випустила королівських Барбі до 70-річчя сходження на престол Єлизавети II, яке відзначається цього року. Лялька представлена в білій сукні з синьою стрічкою, її сиве волосся прикрашає королівська тіара, а образ доповнюють численні прикраси й ордени. Обличчя Барбі має очевидну схожість із Єлизаветою II.

Вартість ювілейної Барбі становила майже £95 ($115). Проте зараз купити таку ляльку можна лише в перекупників, які скористалися ажіотажним попитом, аби заробити. Наразі ціна за ляльку в образі Єлизавети II на сайті онлайн-продажів еBay починається від £180 ($220).

У березні Єлизавета II запустила власну лінію рідкого мила для миття посуду. Продукт випущено у співпраці з Norfolk Natural Living. Пляшка об'ємом 500 мл прикрашена логотипом королівського замку та має аромат «морських прогулянок».

Читайте також: Виробник Барбі випустив ляльку на честь розробника вакцини AstraZeneca

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також