02 червня 2022

Apple запатентувала розумний годинник із вбудованою камерою

Apple запатентувала розумний годинник із вбудованою камерою
1466

Apple розглядає можливість встановлення прихованої камери в розумний годинник Apple Watch. Компанія отримала патент на винахід, що випливає з документації Управління з патентів і торгових знаків США. Про це повідомляє TradeMaster.UA.

Згідно з документами, камеру в годиннику розмістили прямо в коліщаті Digital Crown - користувачі зможуть робити фотографії, не знімаючи пристрій із зап'ястя. Для того, щоб зробити фото потрібного об'єкта, достатньо витягнути руку.

При цьому в патентній документації опубліковано лише розташування камери. Іншої інформації про її технічні характеристики немає, але описується можливість від'єднання годинника від зап'ястя для більш вільної фотозйомки.

Експерти, опитані Apple Insider, вказали на наявність низки складнощів, пов'язаних із встановленням камери у годиннику Apple Watch. Серед них — установка об'єктива в коліщатко Digital Crown, яке є досить складним елементом.

Одним із винахідників нового патенту є Тайлер Бушнелл, який також був автором попередньої патентної заявки з модернізації заводної голівки в годиннику. Тоді він запропонував використовувати сенсорний аналог замість механічного Digital Crown – це звільнить більше простору для розміщення камери.

Читайте також: Apple достроково розкрила дизайн нового iPhone у рекламних роликах

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також