01 липня 2022

Київхліб з початку війни роздав хліба на 50 млн грн

Київхліб з початку війни роздав хліба на 50 млн грн
1467

Гуманітарний проєкт компанії «Київхліб» надав допомогу громадам Київської області на понад 50 млн грн. Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на AgroPortal.

 «Київхліб» продовжує забезпечувати своєю продукцією цивільне населення, медиків, громади Київщини, які постраждали від війни. Лише за перші місяці війни передали понад 1000 т хліба та хлібобулочних виробів. Налагодили співпрацю із 500 волонтерськими і громадськими організаціями Києва та області.

«Ми продовжували забезпечувати хлібом людей у найважчі для столиці дні. Працювали цілодобово, не зменшуючи темпів. Наші машини щодня виїжджали і безкоштовно роздавали хліб», — розповів керівник гуманітарного проєкту компанії «Київхліб» Ярослав Федоренко.

З початку війни підприємство продовжувало працювати і забезпечувало столицю та регіони хлібом. Тоді дещо зменшили асортимент, проте на даний час вдалося його повністю відновити.

За словами Ярослава Федоренка, нині пріоритетним напрямом для компанії є робота над збільшенням гуманітарної допомоги цивільному населенню.

Читайте також: Пригости кавою наших захисників!

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua

 



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також