23 вересня 2022

Американський виробник алюмінієвих банок Ball продав російський бізнес

Американський виробник алюмінієвих банок Ball продав російський бізнес
1501

Американська Ball Corporation позбулася російських активів: компанія продала місцевий бізнес із виробництва алюмінієвої упаковки для пива та безалкогольних напоїв, повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на Retailer.

Новим власником бізнесу стала компанія Arnest Group. Сума операції склала $530 млн.

Ball на росії належало три заводи: у Наро-Фомінську (Московська область), Всеволожську (Ленінградська область) і Аргаяші (Челябінська область). Компанія планувала збудувати четвертий в Ульянівській області.

Президент і генеральний директор Ball Corporation Ден Фішер заявив, що угода стала «результатом роздумів багатьох місяців, за підсумками яких було знайдено рішення, що найкраще забезпечує майбутнє співробітників та активів Ball на росії».

Частка Ball Corporation на внутрішньому ринку рф становила минулого року близько 70%. Російський бізнес Ball у 2021 р. забезпечив близько 4% загального виторгу компанії в $13,8 млрд і 8% від операційного прибутку.

У березні Ball Corporation оголосила про звільнення з російського ринку, а також про припинення інвестицій на рф після повномасштабного російського вторгнення в Україну.

Читайте також: На росії закінчується імпортний міцний алкоголь

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також