25 жовтня 2022

Ізраїльтяни спалюють одяг Zara та закликають бойкотувати бренд

Ізраїльтяни спалюють одяг Zara та закликають бойкотувати бренд
1751

Іспанський фешн-бренд Zara (входить до Inditex Group) опинився під вогнем в Ізраїлі. Приводом стала заява голови місцевого франчайзі бренду, який закликав голосувати на виборах за одного з головних ультраправих кандидатів.Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на Malls.

Деякі ізраїльтяни сприйняли дії власника мережі у негативному ключі та закликали повністю бойкотувати продукцію бренду на місцевому ринку. У соціальних мережах з'явилися відео, на яких споживачі спалюють одяг Zara на знак протесту.

Минулого тижня голова франчайзі Trimera Brands Джоуї Швебель провів круглий стіл із ультранаціоналістичним політиком Ітамаром Бен-Гвіром, що було розцінено як агітацію на користь кандидата. У відповідь лідерка Лейбористської партії та міністерка транспорту Мерав Міхаелі заявила, що відмовляється від купівлі одягу Zara на знак протесту.

Місцеві ЗМІ вказують на те, що 46-річний лідер фракції Бен-Гвір може стати одним із лідерів майбутньої консервативної коаліції, і в перспективі це може призвести до загострення відносин між ізраїльськими євреями та арабськими меншинами.

Під керуванням Trimera Brands знаходиться 24 магазини Zara в Ізраїлі. На глобальному ринку компанія управляє мережею більш ніж з 1800 торгових точок. В Inditex Group інформацію поки що ніяк не коментують.

Читайте також: Zara запустить у Великій Британії сервіс по ремонту та перепродажу б/в одягу

 



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також