12 січня 2023

Власники Subway шукають покупців на свій бізнес

Власники Subway шукають покупців на свій бізнес
1402

Американська мережа ресторанів швидкого харчування Subway шукає можливості для продажу бізнесу — для цього компанія найняла консультантів. Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на The Wall Street Journal.

Вартість Subway оцінюється більш ніж у $10 млрд. Процес знаходиться на ранніх стадіях, при цьому компанія може відмовитись від планів продажу, зазначають співрозмовники WSJ. У Subway відмовилися коментувати пошуки покупців.

Останні десять років Subway переживає не найкращі часи: у 2012 році компанія отримала максимальний за цей період виторг у $18 млрд — майже вдвічі більше, ніж показник 2021 року. Крім того, кількість конкурентів фастфуду зросла, а деякі франчайзі відмовилися від співпраці. Також останніми роками компанія проводила серйозну реструктуризацію, закриваючи збиткові точки, скорочуючи співробітників, змінюючи меню, зазначає WSJ.

Компанія Subway заснована в 1965 році в США як невелике кафе із сендвічами. Досі мережа належить сім'ям своїх засновників — Пітера Бака та Фреда Делюкі. У 2021 році виручка компанії зросла на 13%, досягнувши $9,4 млрд.

 

 
 

 

TradeMaster в соціальних мережах

 

З приводу розміщення новин пишіть на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також