01 лютого 2023

Мережа ОККО відкрила лабораторію з контролю якості скрапленого газу у Броварах

Мережа ОККО відкрила лабораторію з контролю якості скрапленого газу у Броварах
1272

У Броварах поблизу Києва мережа ОККО відкрила лабораторію з контролю якості скрапленого газу (LPG). Ще одна така лабораторія у структурі компанії працює з 2018 року у Львівській області. Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на прес-реліз компанії.

Нова лабораторія укомплектована сучасним імпортним обладнанням від таких визнаних виробників як Agilent (США), SDM (Італія), Linetronic (Швейцарія) тощо. Воно дає змогу проводити випробування скраплених газів на відповідність національному стандартові ДСТУ ЕN 589:2017. Газове пальне, що надходить від постачальників ОККО, тут перевіряють за такими показниками як октанове число, густина, тиск пари, вміст води і сірки та ін. – загалом до 10 параметрів. Тільки після такої перевірки LPG перевантажується і з відповідним сертифікатом якості транспортується безпосередньо на АЗК мережі.

Станом на початок 2023 року заправитися скрапленим газом можна на 287 автозаправних комплексах ОККО. Знайти адреси АЗК, де продається LPG, можна на мапі сервісів ОККО.

Читайте також: «ОКО за ОКО»: зібрано кошти на 15 розвідкомплексів ШАРК

 

 
 

 

TradeMaster в соціальних мережах

 

З приводу розміщення новин пишіть на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також