22 лютого 2023

Zalando скоротить сотні робочих місць

Zalando скоротить сотні робочих місць
1281

Німецька компанія Zalando зіткнулася зі спадом електронної комерції після завершення пандемії коронавірусної інфекції, повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на Retail Detail.

У зв'язку із складною економічною ситуацією, Zalando планує скоротити кілька сотень робочих місць.

«Ми вирішили запустити програму, яка усуне кілька сотень службових обов'язків у багатьох наших командах, – повідомили співвласники компанії Девід Шнайдер та Роберт Генц. – За останні кілька років деякі підрозділи нашої компанії надто сильно розширилися, і це ускладнило організацію бізнесу, що вплинуло на нашу здатність діяти швидко. Це одне із найскладніших рішень, які нам довелося ухвалити».

У 2020-2021 роках компанія Zalando звітувала про значне зростання продажів в онлайн-сегменті, оскільки пандемія спровокувала розвиток електронної комерції по всьому світу. Але вже з 2022 року в результатах компанії був серйозний спад, а економічна ситуація продовжувала ускладнюватися.

Протягом останніх кількох місяців компанія не наймала на роботу нових співробітників та працювала над спрощенням організаційної структури. На даний момент керівництво Zalando не надало детальної інформації та точної кількості скорочень робочих місць та термінів програми.

Читайте також: Zalando прагне стати універсальним магазином

 

 
 

 

TradeMaster в соціальних мережах

 

З приводу розміщення новин пишіть на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також