06 березня 2023

Apple представить нові MacBook Air і Mac Pro навесні-влітку 2023 року

Apple представить нові MacBook Air і Mac Pro навесні-влітку 2023 року
1215

Американська Apple представить нове покоління ноутбуків MacBook Air та робочої станції Mac Pro навесні-літа 2023 року. Про це у колонці для Bloomberg пише журналіст та авторитетний інсайдер Марк Гурман, повідомляє TradeMaster.UA.

За його даними, компанія випустить одразу два ноутбуки лінійки Air: оновлений 13-дюймовий варіант з новим поколінням фірмового чіпа, а також 15-дюймовий MacBook – перший в історії сімейства Air.

Гурман зазначив, що 15-дюймовий MacBook Air оснастять чіпом M2, а 13-дюймовий Air отримає процесор M3, який Apple ще не представила.

За словами Гурмана, робоча станція Mac Pro має отримати флагманський процесор актуального покоління – чіп M2 Ultra – і до 192 Гб оперативної пам'яті. Mac Pro стане наступником моделі 2019 року, у якій досі використовується процесор Intel.

Крім того, інсайдер вказав, що новий iMac отримає 24-дюймовий дисплей, як у моделі поточного покоління, випущеної у квітні 2021 року, і ту саму палітру кольорів. За інформацією Гурмана, незважаючи на те, що розробка iMac 24 з M3 знаходиться на стадії завершення - моноблок представлять лише у другій половині 2023 року.

У лютому Гурман повідомив, що в 2023 Apple випустить нове покоління настільного комп'ютера iMac з новим чіпом M3. Журналіст зазначав, що корпорація відклала прем'єру комп'ютера до кінця 2023 року, щоб пропустити версію з чіпом M2, а одразу уявити модель із процесором M3.

Читайте також: Apple перенесла випуск гарнітури змішаної реальності

 

 
 

 

TradeMaster в соціальних мережах

 

З приводу розміщення новин пишіть на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також