24 січня 2024

eBay скоротить близько 1 тисячі робочих місць

eBay скоротить близько 1 тисячі робочих місць
465

Компанія eBay Inc. заявила, що скоротить близько 1000 робочих місць, або 9% від загальної кількості співробітників, щоб краще підготувати компанію до майбутнього сталого зростання. Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на New Retail.

«Загальна чисельність персоналу та витрати випереджають зростання нашого бізнесу, – заявив головний виконавчий директор Джеймі Іанноне (Jamie Iannone) у листі до співробітників, який eBay розмістила на своєму сайті. – Щоб вирішити цю проблему, ми проводимо організаційні зміни, спрямовані на вирівнювання та консолідацію деяких команд, щоб покращити наскрізний досвід та краще задовольняти потреби наших клієнтів у всьому світі».

За його словами, компанія має бути краще організована для підвищення швидкості роботи, «що дозволить нам бути більш спритними, об'єднати роботу та допомогти нам швидше приймати рішення», пише видання Marketwatch.

Він також сказав, що найближчими місяцями eBay скоротить кількість контрактів із «нашою альтернативною робочою силою».

За даними FactSet, на кінець 2022 року в штаті онлайн-майданчика, що базується в Сан-Хосе, штат Каліфорнія, налічувалося 11 600 співробітників.

EBay повідомила про розчаровуючий квартальний прибуток у листопаді, вказавши на зниження маржі і слабкі прогнози щодо виручки.

2024 почався з хвилі звільнень, особливо в технологічній галузі, в таких компаніях, як Amazon, Alphabet і Riot Games. Також у вівторок німецький софтверний гігант SAP оголосив про скорочення або викуп 8 000 співробітників.

 

 
 

 

TradeMaster в соціальних мережах

 

З приводу розміщення новин пишіть на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також