01 травня 2024

Андрій Мокряков на Всеукраїнському Дні Логіста

Андрій Мокряков на Всеукраїнському Дні Логіста
299

30-31 травня 2024 року в Києві відбудеться Всеукраїнський День Логіста —єдина наймасштабніша логістична виставка в Україні, на якій зберуться понад 1000 учасників.

Цей захід традиційно об'єднає представників галузі для вирішення всіх етапів ланцюга постачання, підвищення ефективності складської обробки товарів, транспортного та інформаційного забезпечення компаній, роботи з персоналом у логістиці, а також передачі логістичних бізнес-процесів на аутсорсинг.

Відвідувачі виставки – директори з логістики, власники, генеральні та комерційні директори, керівники транспортної логістики, керівники складських комплексів і РЦ, IT-директори, фахівці з логістики, ЗЕД.

Учасники зможуть відвідати 80+ виставкових стенда рішень, послуг, обладнання та техніки для логістики.

У рамках Виставки відбудеться традиційна ХХХ Конференція Всеукраїнський День Логіста, яка збере понад 550+ директорів транспортної, складської логістики та спеціалістів ЗЕД.

Одним зі спікерів конференції буде Андрій Мокряков, Pro-Consulting, старший консультант аналітичного департаменту. Тема його виступу: «Аналіз ринку логістичних послуг країни. тренди, складності можливості для України».

РЕЄСТРАЦІЯ

 

 
 

 

TradeMaster в соціальних мережах

 

З приводу розміщення новин пишіть на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також