19 червня 2024

Cargill відкрила потужний центр для створення нової їжі — з 3D-друком та баром

Cargill відкрила потужний центр для створення нової їжі — з 3D-друком та баром
537

Cargill відкрила оновлений Інноваційний центр у Шанхаї для розвитку інновацій у харчовій промисловості. Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на Newfood Media.

Новий центр оснащений передовими технологіями. Тут є аналізатори текстур, стерилізатори високих температур, 3D-принтери для створення інноваційної їжі, аналізатори Lumi та інші інструменти.

Центр зосереджений на створенні інновацій відразу у цілому переліку напрямів – виробництво ароматизованих сиропів, какао і шоколаду, хлібобулочних виробів, їстівних олій та продуктів для здорового харчування.

Інноваційний центр має відкриту кухню та бар, що імітує досвід взаємодії з клієнтами. Тут можна залучати споживачів та спільно створювати нові продукти/

Центр у Шанхаї стане важливим місцем для розвитку нових харчових продуктів, що відповідають вимогам ринку в Китаї та Азії.

До речі, Китай приділяє велику увагу інноваціям, вважаючи їх рушієм економічної трансформації та конкурентоспроможності. Це сприяє зростанню інвестицій Cargill у сучасні розробки на цьому ринку. Минулого року компанія запустила інноваційний простір громадського харчування в Пінху, провінція Чжецзян, який має на меті задовольнити швидко зростальний ринок кавових і чайних напоїв шляхом розробки інноваційних рішень. Також Cargill має інноваційний центр у Пекіні й прикладний центр у провінції Хебей.

Cargill активно впроваджує інновації й на інших ринках. Разом зі стартапом із Барселони компанія зараз працює над культивуванням жиру, у США харчовий гігант планує випустити шоколад із виноградних кісточок, а в Іспанії компанія інвестувала у 3D-друк бекону, тунця та креветок.

 

 
 

 

TradeMaster в соціальних мережах

 

З приводу розміщення новин пишіть на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також