Повернення до класики: Coca-Cola зіткнулася з дефіцитом сировини у США

Плани Coca-Cola щодо повернення очеретяного цукру в рецептуру своїх напоїв у США натрапили на проблему нестачі сировини. Про це повідомляє TradeMaster.UA.
Як заявив президент та фінансовий директор компанії Джон Мерфі, у країні недостатньо вітчизняного тростинного цукру для повномасштабного переходу з кукурудзяного сиропу.
Мерфі пояснив, що випуск газування за зміненою рецептурою налагоджуватиметься поступово, оскільки обмежені не тільки поставки цукру, але й виробничі потужності з розливу в скляну тару.
Ініціатива щодо зміни рецептури пов'язана з раніше досягнутою угодою між компанією та адміністрацією США. Coca-Cola має намір відмовитися від кукурудзяного сиропу, який використовується з 1980-х років через економію, і повернутися до оригінального підсолоджувача — очеретяного цукру.
Читайте також: Виручка та прибуток Coca-Cola за третій квартал перевершили очікування
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
З приводу розміщення новин пишіть на press@trademaster.com.ua
Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua
Раздел: Товари та ринки > Все новости
Теги: новини виробників, кока-кола, рецепт кока-коли, виробництво коли
Коментарі
Ваш коментар буде першим.Додати коментар