29 листопада 2021

Новий BROCARD відкрито у вінницькому ТРЦ «Мегамолл»

Новий BROCARD відкрито у вінницькому ТРЦ «Мегамолл»
1341

24 листопада 2021 року компанія «Брокард-Україна» відкрила магазин у вінницькому ТРЦ «Мегамолл» (вул. 600-річчя, 17-Е). Новий BROCARD площею 278 м² став другим магазином мережі в місті.

Новий магазин виконаний у фірмовій чорно-білій концепції мережі. Для зручності клієнтів простір розділений за брендами й товарними групами: зони парфумерії, декоративної косметики, засоби догляду за шкірою та волоссям. Також б'юті-продукція сегментована за тематиками: чоловічий догляд, корейська косметика, товари для дітей, аксесуари тощо.

У новому BROCARD представлені 110 найкращих брендів парфумерії і косметики (CHANEL, Dior, Lancôme, Guerlain, Clarins, Givenchy, Gucci, Collistar, Dolce&Gabbana, Eisenberg Paris, Hermes, Trussardi, Lanvin, Payot, Elizabeth Arden, Carolina Herrera, Lacoste, Versace та інші).

Поціновувачі нішевої парфумерії зможуть послухати тут легендарні авторські аромати з усього світу: Tiziana Terenzi, Gritti, Franck Boclet, Montale, Escentric Molecules, Mancera і Zarkoperfume.

Інноваційні led-панелі транслюють новини про акції мережі й рекламні ролики світових брендів, роблять магазин яскравим та інноваційним, надають атмосфері динамізму.

«Колись BROCARD вже був у ТРЦ «Мегамолл» – у раніше звичному бірюзовому форматі та на меншій площі. Враховуючи попит та велику кількість постійних покупців, у компанії вирішили вдосконалитися: переїхали в зручніше місце, масштабувалися вдвічі (278 м² замість 142 м²), суттєво розширили асортимент продукції – зробили все, щоб зберегти любов наших лояльних клієнтів і залучити нових», – прокоментувала Олена Лада, директор із стратегічного розвитку мережі.

У всіх магазинах мережі BROCARD представлена виключно оригінальна продукція провідних світових брендів косметики і парфумерії. Компанія працює тільки з офіційними представниками та дистриб'юторами брендів в Україні, що гарантує якість, оригінальність і безпеку всіх товарів мережі.

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також