06 грудня 2021

Найактивніша логістична компанія – «ОНІКС ТРЕЙД ЛОГІСТИК»

Найактивніша логістична компанія – «ОНІКС ТРЕЙД ЛОГІСТИК»
1911

26 листопада 2021 року ТОВ «ОНІКС ТРЕЙД ЛОГІСТИК» (Onyx Trade) було визнано «Найактивнішою логістичною компаніє» в рамках Національної премії «Ukrainian Logistics Award – 2021». Премію вперше в Україні ініціювала В2В медіа група TradeMasterGroup в рамках «ХХVI Всеукраїнського Дня Логіста: Success stories у логістиці – 2021».

Оцінка учасників проводилась на основі даних про діяльність компанії за підсумками поточного року. Визначення переможців Національної премії включало заочну оцінку заявок, аналіз статистичної інформації, отриманої з відкритих джерел та за запитами до профільних відомств, а також оцінку партнерів, яким компанії надають свої послуги.

Onyx Trade – це міжнародна транспортно-логістична компанія, що спеціалізується на перевезенні вантажів, їх зберіганні, дистрибуції та оформленні всієї необхідної транспортної документації. Команда Onyx Trade пропонує сервіс «Під ключ», що включає повний набір логістичних, митних, експедиторських послуг з доставки вантажу.

Протягом останнього року компанія активно розвивалася й надалі набирає обертів, кількість співробітників в Onyx Trade збільшилась практично у 3 рази, а клієнтська база поповнилась більше 200 новими компаніями. І це все завдяки налагодженим міжнародним зв'язкам, значному досвіду роботи та кваліфікованим співробітникам, що дає можливість добре виконувати свою роботу протягом багатьох років.

За відгуками клієнтів, Onyx Trade вирішує найскладніші завдання та забезпечує клієнтів оптимальною схемою доставки вантажу в мінімальні терміни.

Взяти участь у премії могла будь-яка компанія, що надає рішення та послуги з логістики. Зокрема оцінювали 3PL операторів, компанії сектору «експрес-доставки», транспортно-експедиторські компанії, що пропонують перевезення всіма видами транспорту, складських операторів, митних брокерів та учасники ЗЕД, постачальників IT-рішень для логістики та складського обладнання, а також інших учасників українського ринку логістичних послуг. Кожна із компаній могла взяти участь у 16 номінаціях – «Прорив у логістиці», «Найефективніша логістична компанія», «Найкращий логістичний перевізник», «Інноваційна логістична компанія», «Надійний партнер у логістиці», «Найдинамічніша компанія в логістиці», «Лідер галузі», «Найкраща комплексна логістична компанія», «Найактивніша логістична компанія» та інших.

Вітаємо з перемогою команду Onyx Trade у цій номінації, бажаємо не спинятись на досягнутому й надалі залишатись найактивнішою логістичною компанією!

 

Читайте також: Шторм на ринку морських перевезень і наші перспективи

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 


Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також