27 січня 2022

ОККО разом з клієнтами зібрали понад 550 тонн вживаних речей для нужденних

ОККО разом з клієнтами зібрали понад 550 тонн вживаних речей для нужденних
1391

За 2021 рік у мережі ОККО зібрано 552 тонн вживаних речей, які уже передано соціально незахищеним громадянам – безпритульним, мешканцям інтернатів та геріатричних закладів, пацієнтам хоспісів та іншим категоріям – у різних регіонах України. Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на прес-реліз компанії.

Вживані речі на АЗК ОККО можуть залишити усі бажаючі - у спеціальні контейнери. Одяг, взуття, постіль можна здати на 29 автозаправних комплексах у 7 містах - Києві, Львові, Одесі, Дніпрі, Харкові, Маріуполі та Запоріжжі. У 2021 році до соціальної ініціативи ОККО доєдналось ще більше українців, що дозволило зібрати на 145 тонн більше речей, ніж у 2020 році. 552 тонни - найкращий результат проєкту, який компанія реалізовує вже 9 років поспіль.

Стати благодійником дуже легко: ретельно запакувати чисті та незіпсовані речі в пакет і залишити їх на найближчому АЗК, де встановлено контейнер для збору. Адреси діючих на сьогодні контейнерів можна подивитись тут.

Громадські організації - «Емаус-Оселя», «Україна без меж», «Добрий самарянин» та «Помагаєм», - що є партнерами ОККО в реалізації проєкту, вивозять вживані речі з АЗК, сортують їх і безкоштовно розподіляють поміж тими, хто цього потребує.

«Спостерігаючи за динамікою розвитку цієї ініціативи, можна сказати, що нам вдалось створити міцну спільноту благодійників. Ми вдячні кожному, хто з року в рік долучається до збору речей та робить добре діло», – каже керівник департаменту корпоративних комунікацій ОККО Ярослава Полякова.

Читайте також: ОKKO Group інвестував понад 60 мільйонів гривень у Херсонський НПК

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також