21 квітня 2022

Ашан створив фонд допомоги співробітникам “Auchan з Тобою”

Ашан створив фонд допомоги співробітникам “Auchan з Тобою”
1471

Торгівельна мережа надаватиме фінансову допомогу працівникам та їх сім'ям, які постраждали внаслідок війни. Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на прес-реліз компанії.

Серед співробітників є такі, хто продовжують лікування чи реабілітацію, втратили близьких родичів, щонайменше тридцятеро працівників Ашан потребують допомоги у відбудові чи ремонті житла.

Першочергова місія фонду - підтримати співробітників, які постраждали внаслідок війни. Але в подальшому, в мирний час, фонд продовжить свою роботу в інших сферах.

На час військових дій в компанії передбачили як фінансову, так і психологічну та юридичну підтримку для співробітників. Планують допомагати не лише працівникам Ашан, а й членам їх родин. Зокрема, великий пакет підтримки розробили для дітей співробітників.

Фонд “Auchan з Тобою” створило українське представництво компанії за підтримки Міжнародного фонду холдингу Ашан. Кошти для допомоги українським співробітникам компанії збиратимуть й інші країни присутності Ашан. Також можливе залучення допомоги від будь-яких приватних чи юридичних осіб в Україні та за кордоном.

Читайте також: На полицях «Ашан Україна» з’явився прямий імпорт з Польщі, Румунії, Угорщини та Чехії

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua

 



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також