29 квітня 2022

АТБ відновлює роботу магазинів у місті Ірпінь і Буча

АТБ відновлює роботу магазинів у місті Ірпінь і Буча
1377

«АТБ-маркет» однією з перших торговельних мереж відновлює роботу магазинів у найбільш постраждалих від звірств окупантів приміських київських населених пунктах Буча та Ірпінь. Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на прес-реліз компанії.

У п’ятницю, 29 квітня, для мешканців Ірпеня відкриють двері два магазини мережі по вул. Соборній 25 і по вул. Центральній 15а, а також запрацює магазин в Бучі – вул. Енергетиків, 6.

Приміщення відновлених магазинів під час активних бойових дій у цих населених пунктах було частково пошкоджено. Компанія «АТБ-маркет» доклала максимальних зусиль, щоб у найкоротші терміни усунути всі пошкодження та підготувати магазини до роботи, а головне – надати можливість людям повернутися до мирного життя на безпечних територіях.

На сьогодні «АТБ-маркет» вже відновила діяльність близько 50 своїх магазинів на звільнених від російських окупантів українських територіях. Раніше повернулися до роботи десятки магазинів АТБ в Сумах і області, на Чернігівщині та Київщині. На початок травня компанія планує відновити роботу ще трьох магазинів мережі в Києві на Лісовому проспекті 28, проспекті Лобановського 119 та на вул. Ушинського. Також на початок травня відновить роботу магазин АТБ в селі Щасливе, яке знаходиться на півдорозі від Києва до Борисполя.

З початку повномасштабної військової агресії на території України корпорація «АТБ-Маркет» надала українцям гуманітарної допомоги на десятки мільйонів гривень. Ще понад 100 тонн життєво важливих вантажів за останній місяць було зібрано та передано українським захисникам у рамках загальнонаціональної програми збору продуктів і гуманітарної допомоги, яка реалізується в кожному діючому магазині АТБ.

З початку війни, вся команда «АТБ-Маркет» працює в посиленому режимі 24/7 і робить усе можливе, аби максимально забезпечити населення країни продуктами харчування та товарами першої необхідності.

Читайте також: У магазинах АТБ можна тримати QR-паспорт для домашніх тварин

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також