10 травня 2022

Чернігівська обласна лікарня отримала новий мобільний рентгенівський апарат

Чернігівська обласна лікарня отримала новий мобільний рентгенівський апарат
1066

Міжнародна компанія ASBIS Enterprise передала до Обласної лікарні в м. Чернігів сучасний мобільний рентгенівський апарат. Завдяки цьому лікарі зможуть  точніше та швидше ставити діагнози, що допоможе врятувати ще більше життів. Даний проект було реалізовано разом з Громадською організацією “Своїм”, яку очолює Тетяна Яворська. Про це повідомляє TradeMaster.UA.

Чернігів з першого дня війни стоїть на передовій. За останні два місяці у місті зруйновано 27 (з 34) шкіл та 37 (з 52) дитячих садків, 3 (з 4) лікарень. Зараз у лікарні велика кількість постраждалих, яким потрібна якісна та швидка діагностика, щоб отримати необхідне коректне лікування та недостатня кількість рентгенівських апаратів. До 06 травня на всі 4-х корпуси Обласної Лікарні був лише один рентген, що ускладнювало процес діагностики пацієнтів. Завдяки ще одному мобільному рентгенівському апарату RAFALE DR лікарям вдасться врятувати ще більше життів.

Міжнародна компанія ASBIS Enterprise, яка в Україні представлена компаніями АСБІС-Україна, Breezy Україна, iOn та iSupport, уважно моніторить ситуацію та сама ініціює виділення підтримки там, де вона є найбільш затребуваною та необхідною.

“Ми постійно співпрацюємо з громадськими організаціями, які нам допомагають зрозуміти що необхідне та де ми можемо бути найбільш корисними, щоб врятувати якнайбільше життів. На цьому ми не зупиняємось та будем далі допомагати Україні у цей нелегкий час” - директор компанії АСБІС-Україна, Віталій Мельниченко.

Інформація про компанії, що прийняли участь у проєкті

ASBISc Enterprises PLC (WSE: ASB) спеціалізується на проектній дистрибуції (VAD: value-added distribution), рішеннях для В2В ринків та реалізації ІТ продукції від світових відомих виробників, та забезпечує повний цикл їх розповсюдження, поєднуючи міжнародне охоплення з широким асортиментом продуктів. Співпрацюючи з лідерами ІТ-індустрії, наша команда експертів створює ефективні рішення для компаній та організацій, поєднуючи обладнання та програмне забезпечення, хмарні сервіси та технології.

В Україні до складу холдинга входять компанії АСБІС-Україна, iOn, Breezy та iSupport.

Більше інформації: www.asbis.com

Компанія АСБІС-Україна – один з провідних дистриб’юторів комп’ютерної техніки та комплектуючих, споживчої електроніки та рішень для бізнесу.  Ми - частина міжнародного холдингу ASBISc Enterprises PLC, яка представлена майже в 30 країнах по всьому світу. В Україні наш портфель нараховує 50+ брендів та 1500+ продуктів.

Разом з нашими партнерами ми робимо нові технології доступними та зрозумілими кожному. Наша ціль підтримка Української економіки та забезпечення робочими місцями наших співробітників.

Більше інформації: www.asbis.ua

Breezy Україна – частина міжнародного холдингу ASBISc Enterprises PLC (WSE: ASB). Наша місія бути надійним партнером, який реалізовує для своїх партнерів та клієнтів найкращі умови для обміну та купівлі гаджетів світових виробників, даючи їм друге життя.

iOn (Ай Он) – офіційний представник Apple в Україні зі статусом Apple Premium Reseller, який надається компаніям з високими стандартами сервісу. Наразі, в Україні ми забезпечуємо роботу 4 фірмових офлайн Apple магазинів та інтернет продажів улюбленої техніки. Ми пропонуємо повний асортимент комп'ютерів Mac, смартфонів iPhone, годинників Apple Watch, планшетів iPad і безпровідних навушників AirPods, а також повний перелік аксесуарів та програмного забезпечення. iOn – це центр компетенції Apple в Україні, куди ви завжди можете звернутися з будь-яким питанням і отримати професійну консультацію з будь-якого продукту від спеціалістів офіційного представника Apple Premium Reseller.

Більше інформації: www.ion.ua

iSupport - авторизований центр сервісного обслуговування техніки Apple, Logitech, B&O.Багато років ми робимо так, щоби ваші гаджети працювали ідеально й безперебійно за будь-яких умов. Тестуємо, діагностуємо, ремонтуємо – швидко, якісно і з гарантією. Ми постійно покращуємо якість клієнтського сервісу та додаємо нові опції.

Більше інформації: https://isupport.ua/

Обласна Чернігівська лікарня - Комунальне некомерційне підприємство “Чернігівська обласна лікарня” Чернігівської обласної ради КНП “Чернігівська обласна лікарня” ЧОР. Генеральный директор ЧОЛ / Жиденко Андрій Михайлович.

Громадська організація “Своїм”, керівником якої є Тетяна Яворська.

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також